Cevizlibağ Yurdunda Kız Öğrencilere 'Drone' İle Taciz - Son Dakika
Güncel

Cevizlibağ Yurdunda Kız Öğrencilere 'Drone' İle Taciz

Cevizlibağ'daki öğrenci yurdunda kız öğrencilerin sadece sözlü ve fiziksel değil drone ile de taciz edildiği ortaya çıktı.

26.11.2015 12:20  Güncelleme: 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Cevizlibağ'da bulunan öğrenci yurdundan kız öğrencilerin özellikle akşam saatlerinde tacize uğradığı haberleri üzerine yetkililer harekete geçti. Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç açıklama yaparak o yurda gittiğini ve önlem alınması için talimat verdiğini ifade etti.

ODALARI DRONE İLE GÖZETLEMİŞLER

CNN Türk'ten Cansu Karadan'ın haberine göre ise, öğrenciler taciz korkusunu yalnızca yolda yürürken yaşamıyor. Habere göre öğrencilerin odalarının drone ile gözetlendiği anın görüntüleri ortaya çıktı.

ÖĞRENCİLER FARK ETTİ

3500'den fazla öğrencinin kaldığı yurtta bir öğrencinin odasının camının önündeki drone'yi karşı blokta kalan başka öğrenciler fark ediyor ve kameraları ile kaydediyor. Üstünde kameralar olan, uzaktan kontrol edilebilen drone, öğrencilerin odasını gözetliyor.

Cevizlibağ Yurdunda Kız Öğrencilere \'Drone\' İle Taciz

Son Dakika Güncel Cevizlibağ Yurdunda Kız Öğrencilere 'Drone' İle Taciz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • LEVENT: Bunu yapanları alıp dişi aslanların olduğu kafese koyacaksın... 29 2 Yanıtla Gerçek: Parelel un işi deyin geçin.yoksa... 4 1
  • Doguyu yok etmek lazm: Turkiye 10 11 Yanıtla
  • yılmaz: teknolojinin zararları 4 0 Yanıtla
  • 07 havalimanı: helal ya valla helal varmı başka bir lider böyle konuşabilen bırakın bilmem ihracatı doğalgazı turizmi, benmiyim turizmden nemalanan yok, hep krolar heryeri tutmuş, benmiyim ihracatı yapan yok , yükünü tutan tutmuş,benmiyim doğalgaza mahkum olan Asla doğalgaz yoksa kömür var hadi millet bakın işinize de bu adamın gittiği yoldan gidin gerisi boş büyük bir ülke olduğunuzu hissedin arkanıza yaslanın putinden özür bekleyin 1 2 Yanıtla
  • hamido: Camdan düşmüş külot gibi görünüyor 0 0 Yanıtla

Advertisement