Cesur Kasiyer, Hırsızları Kırmızı Biberle Saf Dışı Etti - Son Dakika
Dünya

Cesur Kasiyer, Hırsızları Kırmızı Biberle Saf Dışı Etti

ABD'de cesur kasiyer pratik zekasını konuşturdu ve hırsızların yüzüne kırmızı biber atarak soyguna engel oldu.

30.10.2014 15:16  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD, Boston'da bir marketi soymaya çalışan iki hırsız cesur ve pratik zekasını konuşturan bir kasiyere denk gelince neye uğradıklarını şaşırdılar.

KASAYI AÇINCA SİLAH ÇEKTİLER

İki hırsız kazı kazan kartından kazandıkları parayı almak istediklerini söylemişler ve kasiyer yazar kasayı açınca silahlarını çekip kasayı kapatmamasını söylemişler. Tabii kime çattıklarını bilmiyorlarmış.

YÜZLERİNE KIRMIZI BİBER FIRLATTI

Güvenlik kamerasının an be an kaydettiği olayda kasiyer hırsızlara direniyor ve bir noktada hırsızların yüzüne kırmızı biber fırlatıyor. Ardından silahlı hırsızı saf dışı bırakmaya çalışıyor ama neye uğradığını şaşıran hırsızlar dükkandan kaçıyorlar.

TAKİP EDİP PLAKALARINI ALDI

Cesur kasiyer hırsızları dükkandan kaçırmakla kalmayıp peşlerine düşmüş ve bindikleri arabanın plakasını alıp polise vermiş. Plakanın izini süren polis, hırsızlardan birini, Brett R. Osgoo (25), yakalamış, diğerini de arıyor.

CESURCA AMA YANLIŞ

Polis şefi kasiyerin gerçekten cesur olduğunu ama tabii ki polisin böyle bir eylemi kesinlikle tavsiye etmediğini; size silah doğrultan biriyle kavga etmeye çalışılmaması gerektiğini açıkladı.

Cesur Kasiyer, Hırsızları Kırmızı Biberle Saf Dışı Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Cesur Kasiyer, Hırsızları Kırmızı Biberle Saf Dışı Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement