"ÇEŞM-İ Dil", 4.Kez Sanatseverlerle Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

"ÇEŞM-İ Dil", 4.Kez Sanatseverlerle Buluşuyor

"ÇEŞM-İ Dil", 4.Kez Sanatseverlerle Buluşuyor

"Çeşm-i Dil" adını verdiği sanat dalıyla dünyada bir ilki gerçekleştiren sanatçı Ali OTYAM'ın 4.sergisinin açılışı, Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi'nde yapıldı.

20.02.2015 09:57  Güncelleme: 09:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bugüne kadar, yaptığı dizi ve film müzikleriyle tanınan Ali OTYAM'ın bazı uzmanlarca "görsel tasavvuf" olarak nitelendirilen Çeşm-i Dil sanatı, doğadaki geri dönüşümün hayranlık uyandırıcı etkisi ile "bakmak ve görmek arasındaki önemli farkı" gözler önüne seriyor

Unutulmaz dizi ve film müziklerinin bestecisi Ali OTYAM, bilinen alanının yanı sıra, uzun yıllar süren çalışmalarının sonucu dünyada bir ilki gerçekleştirerek oluşturduğu ve "Çeşm-i Dil" adını verdiği sanat dalı ile 4.kez sanatseverlerle buluştu. Eserlerinin tek ve tekrarlanamaz oluşu ile de yoğun ilgi uyandıran Ali OTYAM 'ın 4. Çeşm-i Dil Sergisi'nin açılışı Pendik Mehmet Akif Ersoy Sanat Merkezi'nde gerçekleşti.

Bugüne kadar, yaptığı dizi ve film müzikleriyle tanınan Ali OTYAM'ın bazı uzmanlarca "görsel tasavvuf" olarak nitelendirilen Çeşm-i Dil sanatı, doğadaki geri dönüşümün hayranlık uyandırıcı etkisi ile "bakmak ve görmek arasındaki önemli farkı" gözler önüne seriyor. Serginin açılışında konuşan Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin, bugüne kadar birçok klasik sergiye ev sahipliği yaptıklarını, ancak içlerinde en ilginç olanlardan birinin de "Çeşm-i Dil" olduğunu söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'ÇEŞM-İ Dil', 4.Kez Sanatseverlerle Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement