Cesedin Yanında Güneşlendiler, Yemek Yediler - Son Dakika
Güncel

Cesedin Yanında Güneşlendiler, Yemek Yediler

Cesedin Yanında Güneşlendiler, Yemek Yediler

Bartın'ın Amasra İlçesi'nde Zafer Tabak, arkadaşıyla tutuştuğu iddia üzerine girdiği denizde boğuldu. Bu sırada tatilciler yüzmeye ve güneşlenmeye devam etti.

29.07.2014 11:59  Güncelleme: 12:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bartın'ın amasra İlçesi'nde 39 yaşındaki Zafer Tabak, sahilde birlikte alkol aldığı arkadaşının, "Sen bu denize giremezsin" demesi üzerine girdiği denizde boğuldu. Denizden çıkarılan Tabak'ın cesedi, savcı ve olay yeri inceleme ekibinin geç gelmesi nedeniyle yaklaşık 3 saat sahilde bekletildi. Bu sırada tatilciler yüzmeye ve güneşlenmeye devam ederken, bazıları da kahvaltı yaptı.

İDDİA ÖLÜM GETİRDİ

Karabük'te oturan Zafer Tabak, gece 3 arkadaşıyla birlikte ilçedeki Küçük Liman sahiline geldi. 4 arkadaş, iddiaya göre sahilde alkol aldı. 2 kişi daha sonra uyumak için araçlarına gitti. 30 yaşındaki Hüseyin Yıldırım, görgü tanıklarının ifadesine göre Zafer Tabak'a, "Sen bu denize giremezsin" dedi. "Girersin, giremezsin" tartışmasının ardından Zafer Tabak, alkollü şekilde denize girdi. Tabak, kısa süre sonra gözden kayboldu.



ARKADAŞI BAYGINLIK GEÇİRDİ

Zafer Tabak, Amasra Sahil Güvenlik Komutanlığı dalgıç ekibi tarafından denizden çıkarıldı. Yakındaki sağlık ocağından gelen doktorun yaptığı kontrolde Tabak'ın öldüğü belirlendi. Tabak'ın cenazesi ceset torbasına konulurken, arkadaşı Hüseyin Yıldırım baygınlık geçirdi. Yıldırım'a sağlık ocağının doktoru müdahale etti. Ancak Yıldırım kendine gelmedi.

Hüseyin Yıldırım, arkadaşının cesedinin yanında baygın şekilde 112 Acil Servis ekibinin gelmesini bekledi. Bir süre sonra gelen sağlık ekibi, Hüseyin Yıldırım'ı ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

YÜZMEYE, GÜNEŞLENMEYE DEVAM ETTİLER

Şemsiyenin altına konulup etrafına güvenlik bandı çekilen ceset için de önce cumhuriyet savcısı, sonra da olay yeri inceleme ekibinin gelmesi beklendi. Bu sırada sahildeki tatilcilerin kimisi denizde yüzmeye, kimisi de güneşlenmeye devam etti. Bazı tatilciler de cesedin yanı başında kahvaltılarını yaptı.



"BİRASINDAN SON YUDUM ALDI, DENİZE GİRDİ"

Daha sonra gelen savcı, olay yerinde inceleme yaptı. Bir görgü tanığı savcıya iki arkadaşın iddiasını şöyle anlattı: "İki arkadaş arasında, 'Sen bu suya girersin, giremezsin' muhabbeti çıktı. Boğulan bir şey demiyordu, zaten konuşamıyordu. Sonra arkadaşı bize baktı ve 'Abi bak görüyor musunuz giremiyor' dedi. Herhalde boğulan arkadaşın gruruna dokundu. Birasından son yudum aldı ve denize girdi. Tam denize girerken dengesini kaybedip düştü. Biz, 'arkadaşını denize sokma, bak durumu kötü' dedik. 'Buna bir şey olmaz. Biz birbirimizi tanıyoruz. Bu çok iyi yüzücüdür' dedi. Sonra boğulan arkadaşın yüzdüğünü gördük, sonra gözden kayboldu."

KAMYONET KASASINA KONULDU

Savcı ve olay yeri inceleme ekibinin incelemesinin ardından ceset yaklaşık 3 saat sonra sahilden alındı. Ancak cenaze aracı ve ambulans bulunmaması nedeniyle Zafer Tabak'ın cesedi Amasra Belediyesi'ne ait kamyonetin kasasında Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Karabük'te hizmetli olarak çalıştığı özel hastanenin kapanmasının ardından işsiz kaldığı öğrenilen Zafer Tabak'ın, 2 çocuğu bulunan eşinden 2 yıl önce boşandığı belirtildi. Tabak'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cesedin Yanında Güneşlendiler, Yemek Yediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (22)

  • SEDAT: YAHU NE KADAR MANTIKSIZ KONUŞUYOSUNUZ ADAMLARIN ANASI DEĞİL BABASI DEĞİL YAS TUTSUNLAR ELBETTEKİ GÜNEŞLEYİP YEMEKLERİNİ YİYECEKLER SANKİ SİZ ORADA OLSAYDINIZ YAS TUTUTACAKDINIZ DA ONDAN ELEŞTİRİYORSUNUZ YAPMAYIN ARKADAŞLAR 6 26 Yanıtla
  • YUH BE: İnsanlık gerçekten ölmüş . Bir köpeğimiz vardı öldüğünde günlerce yemeden içmeden kesildik. Bilmem biz mi çok hassas olmuşuz yoksa insani değerler, anlamlar değişmişte haberimizmi olmamış. . . 26 4 Yanıtla TURUNCULARA;: Varsa bir vicdanını yokla. Çok zor değil sende İNSAN olursun. Dene bak 1 0
  • vanlı dindar Demokrat: Doğu'da insanlık Batı'da para var derdi Dedem. Demek doğru diyormuş adam. 14 9 Yanıtla
  • İzmirli Barış: Benim peygamberim bir yahudinin bir mecusinin cenazesi bilen geçerken ayağa kalkıp saygı gösteren bir insandı. Siz hangi dine mensupsunuz???? 23 0 Yanıtla
  • ahmet: benim şaşırdığım herkes ne kadar rahat. ya bir can gitmiş. . ! insanlar ölüyor ama insanlık ondan önce ölmüş 23 0 Yanıtla
  • YAZIKLAR OLSUN EMİ: TATİLE VERECEĞİNİZ PARAYI FAKİR FUKARAYA YARDIM AMAÇLI DÜŞÜNEN YOKKİ. BENCİLLİK KÖRELTMİŞ RABBİM ISLAH ETSİN. . VEFAT EDEN KARDESİMİZEDE ALLAH RIZASI İÇİN FATİHAH 9 13 Yanıtla asas: adam birasını içmiş denize girmiş benden fatiha istiyosun bide kardeşim 1 1 NUSRET: TATİL BİR İHTİYAÇ DEĞİL Mİ ARKADAŞIM? 0 1 ahirerette ne ıccen: yahu cenabı-hak gunah dıo ıcmek. nasıl bır mılletsınız sızi anlamıs dıılım öbur dunya ıcın bısıler yapmak zor gelıo sanırım 0 1
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • LÖSEV, Eskişehir'de kanserle mücadele eden çocuklar için iftar programı düzenledi
    11:13 LÖSEV, Eskişehir'de kanserle mücadele eden çocuklar için iftar programı düzenledi

    Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), Eskişehir'de kanserle mücadele eden çocuklar ve aileleri için iftar programı düzenledi. Programda gölge oyunları, Türk Sanat Müziği konseri ve çocuk oyunları yer aldı. LÖSEV Genel Koordinatör Yardımcısı, vakfın 25 yıllık başarı öyküsüne vurgu yaparak mücadeleye devam edeceklerini belirtti.

  • Erzurum Kültür İlkokulu 1. Sınıf Öğrencileri Mektuplarını Asker Abilerine Gönderdi
    11:13 Erzurum Kültür İlkokulu 1. Sınıf Öğrencileri Mektuplarını Asker Abilerine Gönderdi

    Erzurum Kültür İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri, ödev olarak kendilerine verilen ilk mektuplarını askerlere yazdı. Mehmetçik, minik yüreklerin duygu yüklü mektuplarına cevap vererek okullarında ziyaret etti. Ayrıca, 9. Kolordu Komutanlığı'nın karargahında da öğrencileri misafir etti. Tugay Komutanı Yardımcısı Piyade Albay M. Kelami Kablay, öğrencilere duygusal bir cevap vererek onları tebrik etti.

  • Galatasaraylı ve Fenerbahçeli Taraftarlar Sındırgı'da İftar Yaptı
    11:12 Galatasaraylı ve Fenerbahçeli Taraftarlar Sındırgı'da İftar Yaptı

    Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde düzenlenen iftar programında Galatasaraylı ve Fenerbahçeli taraftarlar bir araya geldi. Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, dostluğun önemine vurgu yaparak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Galatasaray taraftarı Mehmet Ziya Bağcı ise organizasyonun her yıl büyütülmek istendiğini ve diğer takım taraftarlarının da destek verdiğini belirtti. Sındırgı Belediyespor Başkanı Tufan Gürlek ise emeği geçenlere teşekkür etti.

  • Bursa'da patlama ve yangın: Yaralı kişinin bulunduğu villada ceset bulundu
    11:12 Bursa'da patlama ve yangın: Yaralı kişinin bulunduğu villada ceset bulundu

    Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir kişinin yaralandığı patlama ve yangın sonrası yapılan incelemede, villanın bodrum katında bir ceset bulundu. Patlamanın nedeni ve cesedin kimliği araştırılıyor.

  • Alves Kablo Ampute Futbol Kulübü, 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamladı
    11:12 Alves Kablo Ampute Futbol Kulübü, 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamladı

    Bitexen Ampute Futbol Süper Ligi'nde 2023-2024 sezonunu şampiyon tamamlayan Alves Kablo Ampute Futbol Kulübü, milli kalecisi Bülent Çetin'in açıklamalarına göre, takımdaki aile ortamının başarılarını etkilediği belirtildi. Alves Kablo, 22 maçta 21 galibiyet ve bir beraberlikle 64 puan toplayarak ligi birinci sırada tamamladı. Kulüp, Konferans Ligi ve Şampiyonlar Ligi'nde Türkiye'yi temsil edecek. Bülent Çetin, takımın hedefinin Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu olduğunu ifade etti.

  • Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Sosyal Medyada Yarışıyor
    11:12 Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayları Sosyal Medyada Yarışıyor

    Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayları, seçim sürecinde sosyal medya platformlarını aktif olarak kullanarak halka ulaşıyor. İYİ Parti'nin adayı Turhan Çömez, en fazla takipçiye sahip olan aday olarak öne çıkıyor.

  • Ordu'da Uzun Yol Şoförlerine İftariyelik Dağıtımı Devam Ediyor
    11:12 Ordu'da Uzun Yol Şoförlerine İftariyelik Dağıtımı Devam Ediyor

    Ordu Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında uzun yol şoförlerine iftariyelik dağıtımı yapmaya devam ediyor. Başlatılan uygulama, şoförler ve vatandaşlar tarafından beğeniliyor.

  • Özdemir Manavoğlu, ÇMO Antalya Şubesini Ziyaret Etti
    11:11 Özdemir Manavoğlu, ÇMO Antalya Şubesini Ziyaret Etti

    Cumhur İttifakı'nın Muratpaşa Belediye Başkan adayı Özdemir Manavoğlu, Çevre Mühendisleri Odası (ÇMO) Antalya Şubesi'ni ziyaret etti. Manavoğlu, toplantıda Antalya'nın sorunları ve çözüm önerilerini paylaşarak, kente değer katan projeler yapacaklarını belirtti.


Advertisement