Çermik İlçesine 119 Yeni Öğretmen Atandı - Son Dakika
Yerel

Çermik İlçesine 119 Yeni Öğretmen Atandı

Çermik İlçesine 119 Yeni Öğretmen Atandı

Diyarbakır'ın Çermik ilçesine 119 yeni öğretmen atanırken, çeşitli nedenlerden dolayı başka illere tayin isteyen 100 öğretmen de ayrıldı.

04.10.2015 15:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Çermik ilçesine 119 yeni öğretmen atanırken, çeşitli nedenlerden dolayı başka illere tayin isteyen 100 öğretmen de ayrıldı. Konuyla ilgili açıklamada bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bozdoğan, Milli Eğitim Bakanlığı'nın Eylül ayında gerçekleştirdiği 37 bin öğretmen ataması çerçevesinde, Çermik ilçesine çeşitli branşlarda 119 öğretmenin atamasının yapıldığını belirtti.

Öğretmen açığı olmadan eğitim verilecek

Milli Eğitim Müdürü Bozdoğan, bunun yanı sıra ilçede, özür, eş ve yer değiştirme gibi çeşitli nedenlerle 100 öğretmenin de başka illere atanarak ilçeden ayrıldığını söyledi. Yeni eğitim öğretim yılında farklı branşlarda atanan öğretmenlerin göreve başlamasının ardından boş kalan bölümlere ücretli öğretmen atayacaklarını, bu çerçevede de başvuruların tamamlandığını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Bozdoğan, yeni eğitim öğretim yılında sorunsuz bir şekilde öğretmen açığı olmadan öğrencilere eğitim verileceğini vurguladı.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Çermik İlçesine 119 Yeni Öğretmen Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement