Ceren Hindistan'ın İmam Nikahlı Eşinin, Eski Karısı Ortaya Çıktı - Son Dakika
Magazin

Ceren Hindistan'ın İmam Nikahlı Eşinin, Eski Karısı Ortaya Çıktı

Hindistan ile birlikte olan Ümit Aslan'ın Van'daki eski eşi konuştu. Genç kadın, "Ceren'e şampanya patlatırken bizi aç bıraktı" dedi.

26.02.2015 08:47  Güncelleme: 11:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ünlü oyuncu Ceren Hindistan'ın sevgilisi Ümit Aslan'la ilgili şok bir iddia ortaya atıldı. Aslan'ın Van'da yaşayan Güneş Ç. ile imam nikahı yaptırdığı ve eşiyle kızına maddi yardım yapmadığı iddia edilmişti. Aslan, iddialar karşısında şöyle konuştu:

"BİR BUÇUK YIL ÖNCE BOŞANDIK"

"Bundan 1 buçuk yıl önce boşandık. Kızımın tüm masraflarını karşılıyorum. Bunlar bizi yıpratmak için yapılan haberler Ceren Hanım'la da Mayıs ayında nikah masasına oturacağız."

INSTAGRAM'DA KAPIŞTILAR

Vatan'dan Çağdaş Ulus'un haberine göre ise "8 haftalık hamileyim" diyen Ceren Hindistan, imam nikahı kıydığı Ümit Aslan'ın diğer imam nikahlı eşi Güneş Ç. ile Instagram'dan kapıştı.

Güneş Ç: Ailen olmadığı için zengin adam peşindesin. Özlem Çetinkaya adında imam nikahlı bir karısı daha olduğunu biliyor musun?

Ceren H: Özlem'i biliyorum. Seninle evliyken görüşmüş onunla.

Güneş Ç: Yazıklar olsun.

Ceren H: Ya ben ne yapayım.

Güneş Ç: Bana yaşattıklarını sen de yaşarsın inşallah. "Nikah yapacağım" diye kandırdı beni.

Ceren H: Yok zaten nikah yapmaz, bana da yapmıyor. Ama çocuğuma sahip çıkıyor. Bir farkımız yok.

Güneş Ç: Nasıl güvenip çocuk yaptın?

Ceren H: 8 hafta olmuş. Aldırmamı istemedi.

Güneş Ç: Umarım öyle bir hale gelirsin ki gökteki kuşlar oturup halinize ağlar.

FOTOĞRAFLA MİSİLLEME

Güneş Ç., Ümit Aslan'dan olan kızının fotoğrafını Hindistan'a gönderdi. Hindistan da "8 haftalık hamileyim" diyerek Güneş Ç'ye ultrason kağıtlarını gönderip altına "Aramızdaki fark ne biliyor musun? Sen seni sevmeyen bir adamın peşinde koşuyorsun" yazdı.

"CEREN'E ŞAMPANYA PATLATTI, BİZİ AÇ BIRAKTI"

Oyuncu Ceren Hindistan ile birlikte olan Ümit Aslan'ın Van'daki imam nikahlı eşi konuştu. 2013 yılında Aslan ile bir köy düğünüyle evlendiklerini söyleyen Güneş Aslan, "Ceren'e şampanya patlatırken bizi aç bıraktı" dedi.

Köydeki yöresel düğününden sonra Antalya'ya yerleştiklerini belirten Güneş Aslan birlikte oldukları dönemde eşi Ümit Aslan'ın Ceren Hindistan ile tanışıp görüşmeye başladığını iddia etti. VATAN'a çarpıcı açıklamalarda bulunan Güneş Aslan şöyle konuştu: "Ümit ile 23 Haziran 2013 tarihinde, yöresel bir düğün ile Van'da evlendik. Düğün sonrası Antalya Konyaaltı'na taşındık. Evliliğimizden 21 Haziran 2014 tarihinde Efrim Mina ismini verdiğimiz bir kızımız oldu. Kızımızı nüfusuna kaydetti. Ancak yaşanan tüm güzellikler Ümit'in Ceren Hindistan ile tanışmasından sonra değişti. İlişkiyi öğrendikten sonra adeta sokağa atıldık. Van'daki baba evime sığındım. Çocuğumu aramıyor bile. Bu nedenle nafaka ve manevi tazminat davası açtım. Ümit, beni ilişkimiz devam ederken aldattı. Sevgilisine şampanya patlatan, Sevgililer Gününde Umre'ye götüren Ümit, benim kredi kartımı iptal etmeyi ihmal etmedi."

DAVA AÇINCA HER ŞEY ORTAYA ÇIKTI

Mayıs ayında imam nikahlı eşi Ceren Hindistan'a resmi nikah kıyacağını söyleyen Ümit Aslan'ın doğduğu Van'da oturan Güneş Aslan tarafından dava edildiği ortaya çıktı. Aslan'ın eski imam nikahlı eşi olduğunu belirten Güneş Ç., Aslan'dan olan kızı için nafaka talep etti.

Oyuncu Ceren Hindistan dün sabah sosyal medya hesabından sevgilisi Ümit Aslan ile zafer pozu verip, "Gülüyoruz çünkü yan yanayız" notunu düştü.

Ceren Hindistan\'ın İmam Nikahlı Eşinin, Eski Karısı Ortaya Çıktı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ceren Hindistan'ın İmam Nikahlı Eşinin, Eski Karısı Ortaya Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • yeni türkiye nin hali: mesele para belli. tipe bakın bi kere :)) ceren de istemem yan cebine koy modunda. sen nikahsız çocuk peydahla, üstüne imam nikahı kıy. . . hatta nikah yapmıyor yapmaz senden farkım yok de bile bile. üstüne de umreye git dinimiz bütün pozları ver. ulan bıktık sizin gibileri görmekten. her günahtan sonra mekkeye gitmek de tam sizlere göre. 35 4 Yanıtla
  • sıvaslı: Sefersız önune gelen kadunlara ımam nıkahı yapıyo.dınımızdekı 4 evlılıgı neresınden anladıysa mal bıde umreye gıtmıs yazık ya valla yazık dını alet etmeyın lan 30 4 Yanıtla
  • Cizre: Benim eski kocamda aynısını yapardı çok kadının hayatını mahf etti. Bu normaldir güneydoğu erkeği para görünce şaşırır. Günü gelince cerenide bırakır 20 2 Yanıtla
  • tr: açmı kalmış. maaşllah altınlar gramla değil kiloyla boynunda kolunda 19 3 Yanıtla
  • Asassins: Adama bak kazanova gibi 16 5 Yanıtla
  • cengav: mümin müminin aynasidir. önce kendimizi sorguya cekelim. milletin hayatina laf yetistirecegimize 15 4 Yanıtla
  • 89: tipik kıro tipik saf kız aynı hikaye biz yıllardır bu filmi seyrediyoruz hala akıllanmadık. bu kızın sonu kötü yazın kenara. 17 1 Yanıtla
  • ali: Ne yuzle umreye gitti bu iki ahlaksiz hala bir anlam veremedim. . . bu dunyada kimsenin ahi kimsede kalmaz aglayani aglatirlar . . . hesap verme gunu elbet bir gun sanada gelecek ceren hanim. . . paranin esiri olmus gunumuzdeki bazi unlu unsuz bayanlar ne yazikki para icinde herseyi yapacak durumdalar . . . gordugumuz gibi. . 16 1 Yanıtla
  • Ednan hoca pıtırcığı: Adamda tip de yok, halbu ki; ceren öyle mi? Kediciklerim gibi maaşallah! 8 8 Yanıtla
  • a.çççç: Yanlışsın 77 rumuzlu yorumcu herkes kendinin düşmanıdır evli adamı ayartmak ne demek adamın aklı yok mu hemen suç kadında bu tür ilişkilerde suç daha çok evli taraftadır unutmayın evli tarafın kadın ya da erkek olması önemli değil 77 neden mi sorumluluğu var bir tarafa söz vermişliği var bekar ne kaybedecek eşi mi var söz verdiği çocuğu mu var kendinden başka kim zarar görecek ki hiç 13 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu
    09:20 Survivor All Star'da eleme heyecanı! Yarışmaya veda eden Aysu gözyaşlarına boğuldu

    Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde Merve, Aleyna, Aysu ve Berna arasında yapılan eleme mücadelesinin kaybedeni Aysu oldu. Oyunu geçtiğimiz sene yaşanan deprem felaketinde kaybettiği arkadaşına ithaf eden Aysu, gözyaşlarına boğuldu.

  • Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı
    08:20 Erkan Petekkaya'nın babası son yolculuğuna uğurlandı! Saruhan Hünel cenazede bir vatandaşa çarptı

    Erkan Petekkaya'nın hayatını kaybeden babası Akın Petekkaya, dün gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazeye katılan Saruhan Hünel ise aracığıyla kalabalık içindeki bir kişiye çarptı.

  • Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
    07:43 Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı

    Dün yeni filmi Mavi Mağara'nın provalarına başlamaya hazırlanan oyuncu Kerem Bürsin, koronvirüse yakalandı. Oyuncunun tedavisi başlarken prova da ileri bir tarihe alındı.

  • Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği
    00:35 Türkan Şoray'dan Kadir İnanır'a Geçmiş Olsun Dileği

    Yeşilçam'ın 'Sultan'ı Türkan Şoray, eski rol arkadaşı Kadir İnanır'ın hastaneye kaldırılmasının ardından geçmiş olsun dileklerini iletti. İnanır'ın sağ tarafının felç olduğu tespit edilmişti.

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı
    00:34 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü coşkuyla kutladı

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü'nü ücretsiz olarak sahnelediği 8 oyunla tüm sahnelerinde coşku ile kutladı. Uluslararası bildiri Norveçli yazar Jon Fosse tarafından kaleme alınırken, ulusal bildiri Tamer Levent tarafından yazıldı. Tiyatro, sanatın barış olduğunu vurgulayan bir platform olarak ön plana çıktı.

  • Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu
    00:34 Hakan Peker, evlilikleri ve özel ilişkileri hakkında samimi itiraflarda bulundu

    Ünlü şarkıcı Hakan Peker, bir televizyon programında üç kez evlenip boşandıktan sonra yaşadığı deneyimleri paylaşarak, 'Sevgi Yedeklemesi' olarak adlandırdığı bir durumu fark ettiğini açıkladı. Peker, psikolojik olarak travma yaşayan insanların birden fazla ilişkiyi aynı anda sürdürme eğiliminde olabileceğini ve bunun arkasında derin duygusal nedenlerin yattığını belirtti. Ayrıca programda, Hakan Peker'in belediye başkanlığı adaylığına hazırlık süreci ve siyasete giriş kararı da konuşuldu.

  • Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı
    22:49 Banu Parlak hakkında yurt dışı yasağı

    Banu Parlak, Küçükçekmece Adliyesi İcra Müdürlüğü'ne giderek hacizli bir aracın satışıyla ilgili işlem yaparken görevli bir memurla tartıştı. Memurun şikayeti üzerine Parlak gözaltına alındı. Cumhuriyet savcısı Parlak'ın ifadesini aldıktan sonra mahkemeye sevk etti. Parlak adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı ancak yurt dışı çıkış yasağı konuldu.

  • Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak
    16:37 Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' Şarkısının İzinsiz Kullanılmasına Dava Açacak

    Murathan Mungan, 'Maskeli Balo' adlı şiirinin Yeni Türkü tarafından izinsiz kullanıldığını ve bu durumdan üzüntü duyduğunu açıkladı. Mungan, konuyla ilgili dava açılacağını duyurdu.

  • Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi
    16:36 Nevra Serezli'ye Dünya Tiyatro Günü'nde ödül verildi

    41'incisi düzenlenen ödül töreninde, Tiyatrokare'nin sahneye koyduğu 'Ağaçlar Ayakta Ölür' ve 'Veda' oyunlarıyla seyircilerini büyüleyen Nevra Serezli'ye ödül verildi. Serezli, ödülü alırken gözyaşlarını tutamadı ve 'Bir gün ikincisini de ben alırım diye ümitleniyordum' dedi. Tiyatrokare'nin kurucusu Nedim Saban ise İsmail Dümbüllü Ödülü'nün tiyatro öğrencilerinin seçimiyle verilmesinden gurur duyduğunu belirtti.

  • Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu
    16:36 Orhan Gencebay'ın sahnedeki hali eleştirilere neden oldu

    Orhan Gencebay'ın Şişli'deki iftar programında Cumhur İttifakı'na destek vermesi sosyal medyada eleştirilere neden oldu. Eşi Sevim Emre ise Gencebay'ın siyaset üstü bir kişilik olduğunu ve hangi parti vatanı için uğraşıyorsa yanlarında olduklarını belirtti.

  • Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu
    16:36 Survivor All Star Yarışmacısı Adem Kılıççı Katarsis Programında Konuştu

    Survivor All Star yarışmacısı Adem Kılıççı, Gökhan Çınar'ın konuğu olduğu Katarsis programında iddialı sözler söyledi. Kılıççı, Survivor'da yaşadığı zorlukları anlattı ve neden bu yıl yarışmaya katılmadığını açıkladı. Ayrıca, Nisa'nın şampiyonluğuna sevindiğini ve Acun Ilıcalı'ya kırgın olduğunu belirtti.

  • Ünlü Sanatçı Onur Akın, Uzun Süre Sonra CHP Mitinginde Sahne Alacak
    16:35 Ünlü Sanatçı Onur Akın, Uzun Süre Sonra CHP Mitinginde Sahne Alacak

    CHP'den milletvekili adayı gösterilmemesi üzerine siyaseti bıraktığını açıklayan Onur Akın, CHP mitinginde şarkılar söyleyecek. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve CHP Marmaris Belediye Başkan Adayı Acar Ünlü'nün konuşacağı mitingde Onur Akın sahne alacak. Daha önce siyasette vefa görmediğini belirten sanatçı, 2009 yılından bu yana CHP için beste yapmıştı.


Advertisement