Ceren Bozoğlu Kilo Vermek İsteyen Takipçilerini Motive Etti - Son Dakika
Magazin

Ceren Bozoğlu Kilo Vermek İsteyen Takipçilerini Motive Etti

Hızlı bir kilo verme sürecine giren ve sosyal medyadan deneyimlerini paylaşan ünlü oyuncu, takipçilerini motive etmek için önerilerde bulundu.

03.06.2015 10:07  Güncelleme: 10:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başarılı oyuncu Yeşim Ceren Bozoğlu, kendisi gibi kilo vermeye çalışan takipçilerini motive etti.

ŞİKAYETLER ÜZERİNE AÇIKLAMA YAPTI

Sosyal medya hesabından kilo verme süreciyle ilgili notları paylaşan ve takipçilerinin yaptığı paylaşımları da kendi takipçilerine ulaştıran Yeşim Ceren Bozoğlu kendisine gelen şikayetler hakkında açıklamalarda bulundu. 'Sağlıklı Yaşam' motivasyonunun araya giren küçük disiplinsizliklerle düşmesi üzerine uzun bir yazı kaleme alan Bozoğlu şunları söyledi:

"BİR TANE İÇSEM NE OLUR"

"Benim de başıma geliyor maalesef; spor için yataktan kalkmak istemediğim günler, herkes enfes soslu makarnalar yerken sağlıklı seçimler yapmak, tatlandırıcıların kilo aldırdığını bilmeme rağmen; "bir tane içsem ne olur?" diye şeytanın beni dürttüğü zamanlar."

"VÜCUDUNUZUN EN İYİ HALİNİ..."

"İşe yarayan iki önerim var size: Birincisi kendi fotoğraflarınızdan oluşturacağınız öncesi/sonrası kolajı. Bu kolajın çıktısını alıp ister başucunuza, ister buzdolabının üstüne, isterseniz de telefon ekranınıza yerleştirin. Kendi vücudunuzun en iyi halini sürekli görmek bilinçaltınıza doğru seçimler yapmak için doğru mesajları verecek. Ben başlangıç halim ve ulaşmak istediğim halimi birleştirdim, fotoğraf yanıltmasın, şimdi aralarda bir yerdeyim."

EĞER SAĞLIKLI KİLODA BİR FOTOĞRAFINIZ YOKSA…

"Eğer şimdiye dek sizin için sağlıklı olan kiloda hiç fotoğrafınız yoksa, o zaman kendinizi "sağlıklı" ve makul bir görünüşle çizmenizi öneriyor uzmanlar. Aynı şekilde bu kodlama da bilinçaltınızı sağlıklı seçimler yapmaya yöneltiyormuş."

Ceren Bozoğlu Kilo Vermek İsteyen Takipçilerini Motive Etti
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Ceren Bozoğlu Kilo Vermek İsteyen Takipçilerini Motive Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ac bitir: İyi olmus yakismis bayan cicektir 16 1 Yanıtla
  • 13: Bence ikiside aynı tek fark bakım ve bakımsızlık 1 5 Yanıtla
  • sibel: bayan dizi için kilo aldı arkadaşlar.yorum yaparken biraz daha iyi niyetle yaklaşsanız.hem sağlık için kilo iyimidir sizce? 2 0 Yanıtla

Advertisement