Çerçi: "Vatandaş da Memnun Olmalı Kamu Da" - Son Dakika
Yerel

Çerçi: "Vatandaş da Memnun Olmalı Kamu Da"

Çerçi: "Vatandaş da Memnun Olmalı Kamu Da"

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kurum bünyesinde çalışan sözleşmeli personelle yaptığı toplantıda, “Samimi, dürüst ve üretken olun. Sadece vatandaş memnuniyeti yetmez. Kamu da memnun olmalı. Arkanızda güzel eserler bırakın” dedi.

19.06.2014 16:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, kurum bünyesinde çalışan sözleşmeli personelle yaptığı toplantıda, "Samimi, dürüst ve üretken olun. Sadece vatandaş memnuniyeti yetmez. Kamu da memnun olmalı. Arkanızda güzel eserler bırakın" dedi.

Yunusemre Belediyesi hızla büyüyor. Kurum binaları ardı ardına yenilenirken yeni birimler yapılanıyor. Mesai mevhumu gözetmeden çalışan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, çalışanlarla sık sık toplantılar düzenleyerek, uygulayacakları belediyecilik anlayışını onlara anlatıyor.

Sözleşmeli personelle bir toplantı düzenleyen Başkan Mehmet Çerçi, önemli uyarılarda bulundu. Farklı bir belediyecilik anlayışıyla Yunusemre ilçesini imar etmek istediklerini belirten Çerçi, "Biz bu yola çıkarken şahsi çıkarlarımızı değil, ilimizin, şehrimizin geleceğini düşündük. Burada hizmetleri bir bir hayata geçirirken tek başımıza olmayacağız. En büyük yardımcım sizlersiniz. Benimle görüş ve düşüncelerinizi paylaşın. Akıl akıldan üstündür. Ben herkesin düşüncesine açığım. Sizlerin fikirlerini önemsiyorum. ve beraber çok güzel işler üreteceğimize inanıyorum" dedi.

HUZUR İÇİNDE HİZMET

Herkesin belediye başkanı olmak için çalıştıklarını belirten Başkan Çerçi, "Hizmetler eşit ve herkese ulaşmalı. Asla ayrım olmamalı. Hizmet dağıtırken adaletli olmalısınız. Size bu konuda güveniyorum. Kafamızda sosyal ve kültürel içerikli projeleri var. Sosyal belediyeciğin güzel örneklerini vereceğiz. Temiz ve yeşil bir Yunusemre hedefinden hiç sapmadan işimizi layıkıyla yapacağız. Değişimi ortaya koyacak vizyona sahibiz. Sıra uygulamada. Vatandaşı memnun etmeliyiz. Vatandaşların haklarını savunmalıyız. Tabi kamunun haklarını da korumalıyız. Sadece vatandaş memnuniyeti yetmez. Hem vatandaşı hem de kamuyu memnun etmeliyiz. Bizim için çalışanlarımızın huzuru da önemli. Huzur içinde başarılı bir dönem geçirmek istiyoruz. Sizden isteğim üretken, çalışkan, dürüst ve samimi olun. Yarın arkaya dönüp baktığınızda güzel eserler bırakmış olmayı hayal edin. Hep beraber örnek bir belediye olalım. Kaderin hesabında ne var bilmiyoruz. Biz doğru, samimi olarak hesap yapalım. Gerisi kader kısmet" diye konuştu.

Başkan Çerçi'yi ilgiyle dinleyen personel, daha çok çalışma konusunda söz verdiler. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerçi: 'Vatandaş da Memnun Olmalı Kamu Da' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement