AK Parti Yunus Emre Adayı Çerçi'den Üçpınar Temasları - Son Dakika
Yerel

AK Parti Yunus Emre Adayı Çerçi'den Üçpınar Temasları

AK Parti Yunus Emre Adayı Çerçi\'den Üçpınar Temasları

AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan adayı Mehmet Çerçi, Üçpınar, Mollasüleymanlı, Gülbahçe, Kocakoru ve Sümbültepe köylerini ziyaret etti.

21.03.2014 17:51  Güncelleme: 18:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi Üçpınar, Mollasüleymanlı, Gülbahçe, Kocakoru ve Sümbültepe köylerini ziyaret etti.

Yaklaşan yerel seçimlerin Yunusemre ilçesinde en iddialı ismi olan Dr. Mehmet Çerçi çalışmalarına hız kesmeden devam edip vatandaşlardan destek istiyor. Geçtiğimiz gün Cuma namazını Üçpınar Camiinde kılan Çerçi, namaz sonrasında esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek destek istedi. Havaların sıcak olmasını fırsat bilen Çerçi, Üçpınar'ın ardından Mollasüleymanlı, Gülbahçe, Kocakoru ve Sümbültepe köylerini'de ziyaret etti. Köylü vatandaşlar ile sohbet edip sorun ve sıkıntılarını dinleyen Çerçi, seçimler öncesinde destek istedi. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Çerçi, "Yuntdağı bölgemizi cazibe merkezi haline getireceğiz. Yıllardır ihmal edilen ve AK Parti iktidarı ile hizmetin gelmeye başladığı köylerimizi Yunusemre belediyesi olarak hizmeti daha da hızlı bir şekilde getireceğiz." dedi. Yundağı ile ilgili projelerinin hazır olduğunu söyleyen Çerçi,projelerimize seçimlerin hemen sonrasında başlayacağız." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Parti Yunus Emre Adayı Çerçi'den Üçpınar Temasları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement