AK Partili Çerçi'den Garaj Esnafına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

AK Partili Çerçi'den Garaj Esnafına Ziyaret

AK Partili Çerçi\'den Garaj Esnafına Ziyaret

AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Çerçi, Garaj civarında bulunan esnafları ziyaret ederek destek istedi.

19.03.2014 18:26  Güncelleme: 18:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Garaj civarında bulunan esnafları ziyaret ederek destek istedi.

Yerel seçimlere az bir süre kala seçim çalışmalarını hızlandıran AK Parti Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Garaj civarında bulunan esnafları ziyaret ederek sorun ve sıkıntılarını dinledi. Vatandaşların sorunlarını seçimlerin hemen sonrasında çözmek için çalışmalara başlayacaklarını bunun için hazırlıklarının tamam olduğunu söyleyen Çerçi, "Yeşil ve Temiz bir Yunus Emre için çalışmalarımıza ivedilikle başlatacağız. Yunus Emre ilçemizi kentin Modern yüzü haline getirecek ve çağ atlatacağız. İlçemizde yaşamak adeta ayrıcalık olacak. Örnek bir ilçe haline getireceğiz. Hizmet belediyeciliğinin çıtasını yükselteceğiz. İddialıyız ve çalışmalarımızın meyvelerini çok kısa sürede alacağız." dedi. Esnafın kendileri için çok önemli olduğunu vurgulayan Çerçi, "Bu önemi yerel yönetim anlayışımızda başarılı çalışmalarımızla ortaya koyacağız. Özel sektör eliyle kalkınma ve büyüme modeliyle yol aldığımızı biliyoruz. Esnafımız bizim itici gücümüz. Her sektörde esnafımızın kazançlarını artırmak ve çağdaş yaşam koşullarında faaliyetlerini sürdürmelerini sağlamak için üzerimize düşen her türlü görevi yerine getireceğiz. Esnafımızın belediyemizle ilgili her türlü başvuru, evrak, denetim konularında hep yanlarında olacak ve çok hızlı işlem yapacağız." şeklinde kaydetti. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel AK Partili Çerçi'den Garaj Esnafına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement