Çerçi'den Bitlislilere Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çerçi'den Bitlislilere Ziyaret

Çerçi\'den Bitlislilere Ziyaret

Ak Parti Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi,Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.

09.03.2014 13:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Yunus Emre Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Çerçi, Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Manisa Bitlisliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Necip Bayram, "Sayın Belediye Başkan adayımız Dr. Mehmet Çerçi ve tüm misafirlerimize bizi dernek binamızda ziyaret ettikleri için teşekkür ediyorum." dedi. Bayram'ın ardından konuşan Çerçi ise, AK Partinin Manisa'da büyük bir oy oranı ile hem Büyükşehir'de hem de ilçelerde seçimleri kazanacağını belirterek, "Bizleri bugün burada ağırladığınız için çok mutluyuz. Hemşeri ve Sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret etmeye fikirlerini almaya devam ediyoruz. Biz her zaman sizlerleyiz. Sadece seçim öncesi değil her zaman birlikteyiz. Mesele sadece yerel seçim değil memleket meselesi. Hatta yerel seçimden öte Sayın Başbakanımıza destek çıkma, sahip çıkma, arkasından dimdik durma, ona ve hükümetimize güvendiğimizi gösterme meselesidir." dedi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çerçi'den Bitlislilere Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement