Cenaze Yolunda Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Cenaze Yolunda Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı

Çorum'da kontrolden çıkan otomobilin yol kenarındaki toprak yığına çarptıktan sonra takla attı. Yaşanan kazada 1 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

26.04.2015 14:19  Güncelleme: 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorum'un Osmancık ilçesinde, kontrolden çıkan bir otomobilin yol kenarında bulunan toprak yığına çarptıktan sonra takla atması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi yaralandı.

Kazadaki vatandaşların Kırklareli'nden Trabzon'un Şalpazarı ilçesine bir yakınlarının cenazesine gittiği öğrenildi.

TOPRAK YIĞININA ÇARPTI

Kaza, D-100 karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kırklareli'nden Trabzon'un Şalpazarı ilçesine bir yakınlarının cenazesine giden eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir'in yakını Cafer Tayyar Demir (50) yönetimindeki 39 LL 317 plakalı otomobil, Kızıltepe köprüsü yakınlarında sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan toprak yığınına çarptı.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 3 KİŞİ YARALANDI

Çarpmanın etkisiyle takla atmaya başlayan otomobil, orta refüjde bulunan bariyerlerin üzerine düştü. Kaza anında otomobilden fırlayan Behriye Demir (69) hayatını kaybederken, sürücü Cafer Tayyar Demir ve araçta bulunan diğer yolcular Hayrettin Demir (68) ile Hatice Demir (36) yaralandı. Yaralılar Osmancık Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalenin ardından Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Kazada hayatını kaybeden Behriye Demir'in cenazesi ise Cumhuriyet Savcısı'nın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi için Osmancık Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Cenaze Yolunda Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Cenaze Yolunda Kaza: 1 Ölü, 3 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Dagdakı coban: Turkıyedeyasayan kısılerın ehlıyetlerını ısvıcreden (alabılırlerse) almalarını tavsıye edrım 2 6 Yanıtla
  • vedat: Sacma sapan yorum yapan arkadaslara diyecek bisey bulamiyorum anca basiniza geldiginde anlarsiniz allah rahmet eylesin mekani cennet olsun cok iyi taniyorum kendisini baldizimin kaynanasi olur allah sabir versin ailesine bacanagima . 2 0 Yanıtla
  • 1: Adamlar bile ile olume gidiyorlar 0 1 Yanıtla

Advertisement