Cemaat'e Operasyonda Tutuklanan 4 İsim Ne ile Suçlanıyor - Son Dakika
Güncel

Cemaat'e Operasyonda Tutuklanan 4 İsim Ne ile Suçlanıyor

14 Aralık operasyonu kapsamında tutuklanan Hidayet Karaca terör örgütü kurmak ve yönetmek, Ergüder, Erçıktı ve Kılıçaslan ise terör örgütüne üye olmakla suçlanıyor.

19.12.2014 14:21  Güncelleme: 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

14 Aralık operasyonu kapsamında Zaman Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı serbest bırakılırken, Samanyolu Yayın Grubu Başkanı Hidayet Karaca dahil 4 kişi ise tutuklandı.

TUTUKLANAN İSİMLER NE İLE SUÇLANIYOR?

Tutuklanan diğer isimler ise eski emniyet müdürü Tufan Ergüder, Ertan Erçıktı ve Mustafa Kılıçaslan...

Hidayet Karaca terör örgütü kurmak ve yönetmek, Ergüder, Erçıktı ve Kılıçaslan ise terör örgütüne üye olmak suçundan tutuklandı.




Cemaat\'e Operasyonda Tutuklanan 4 İsim Ne ile Suçlanıyor
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Cemaat'e Operasyonda Tutuklanan 4 İsim Ne ile Suçlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • GERÇEK ADAM: PARELELCİ ÇAKALLAR YİNE KLEVYE BAŞINDA . . . 14 12 Yanıtla
  • vatansever: olay 17 aralık yıldönümünde dikkat dagıtmaktı ve dağıtıldı. 8 14 Yanıtla
  • salih kara: Pkk yi meşrulaştirip.kendi insanina örgüt diyen .sistemi lanetliyorum 13 3 Yanıtla
  • MUSTAFA KEMAL: ADAMLAR ASIRLARDIR AYNI OYUNLARI OYNUYOR ASIRLARDIRDA KANDIRIYOR DAHA 28 ŞUBAT ÜZERİNDEN NE GEÇTİ VATANINI SATANLAR SİYONİSTLERLE İŞBİRLİĞİ YAPANLAR CEMAAT ADI ALTINDA MÜNAFIKLIK YAPANALAR NE ZAMAN VATANSEVER OLDU BU BİZİM CAHİL MİLLET BU İNSANLARI KAHRAMAN YAPIYOR 5 10 Yanıtla
  • Oguz : Sizin gibi demi ? Sizde ergenekon diye balon şişirdiniz balon başınıza patladı , keser döndü sap döndü gun geldi hesap döndüü 6 4 Yanıtla
  • vatan evladı: bunların başına gelenler yüce allah subaylara yaptıklarını zülmün hakını alıyor bunlar akp ile ortaklaşa orduya atıkların iftiranın bedelini ödüyorlar allah beterini nasip etsin darısı yahudi oğlu yahudi fetonın başına inşallah o subaylara yaptıklarının bedelini bu ğainlerde alır müslüman gurunen akp ile cemat aslında ikiside birbiride beter birisi hırsız diyeride ordu düşmanıdır 3 7 Yanıtla
  • Osman KAYA: ŞAİR DEMİŞKİ, KİŞİ GÖREVİNDE TAVİZ VERİYORSA, YANLIŞLARA GÖZYUMUYORSA O KİŞİ NAMUSUNDANDA TAVİZ VERİR. 7 2 Yanıtla
  • Tarafsız yorum..: Ey zalimler yiğin birbirinizi,! Para çıkar hırs sizin gerçek yüzünüzü ortaya çıkarıyor, sayın cumhur başkanı erdoğan efendi.! 17 aralıktan sonra çıktın cemaat için ne istedinizde vermedik diyen sensin. Cemaate.! Bugüne karder hep beraber hareket ettiniz.. Şimdi birbirinizi yiyorsunuz.. İftiralar atıyorsunuZ.. Terörle suçluyorsunuz.. Sayın erdoğan.?? Sen ozaman on, onbir yıl bu terör örgürüne yardım ettin ozaman bir başbakan olarak. Siz.. Ozaman bir hayin varsa ortada değilmi?? Bu ülkede hesap vericek biri varsa oda sizsiniz sayın erdoğan.. Suanda istediğiniz gibi kanun çıkartıyorsunuz.. Ama o koltuk gelir geçer bu millette birgün size hesabını sorar... 4 2 Yanıtla
  • mahmut: CEMAATİN KUMPAS KURDUĞU İDDİA EDİLEN, SÖZDE TAHŞİYECİLERİ NE YAPACAĞIZ. . SÖZDE TAHŞİYECİLERİN LİDERİ OLAN, MOLLA MUHAMMET DENEN ADAMI TELEVİZYONLARDA HERKES GÖRDÜ. . ADAM İKİ KELİMEYİ BİR ARAYA GETİRECEK KELİME HAFIZASI YOK. . AMA, MİLLETE MEHDİ OLDUĞNU İDDİA EDİYOR. . ADAM, HALKI EL KAİDEYE KATILIP DEVLETE BAŞ KALDIRAMYA ÇAĞIRIYOR. . EĞERE DEVLET BUNLARI SAVUNUYOR İSE, AB VE BİRLEŞMİŞ BİLLETLERİN DEVREYE GİRİP, BİZDEKİ DEVLETİ YÖNETENLERİ KIRMIZI BÜLTENLE ARAYIP, DÜNYA ADALET DİVANINA TESLİM ETMESİ GEREKİR. . 2 1 Yanıtla
  • Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu
    00:52 Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.

  • Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu
    00:48 Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde gerçekleşen kuyumcu soygununda çalınan altınlar, Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda kısa sürede bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, Giresun'un huzuru için çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

  • Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı
    00:35 Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı

    Bursa İl Jandarma Komutanlığı, kentin kırsal bölgelerinde vatandaşların huzur ve güveni için uygulama gerçekleştirdi. Uygulama sonucunda çeşitli suçlardan aranan 25 kişi yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, trafik denetimlerinde 72 araç sürücüsüne toplamda 233 bin lira idari ceza kesildi ve 24 araç trafikten men edildi.

  • Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı
    00:33 Safranbolu Devlet Hastanesi'nde Trafoda Yangın Çıktı

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan Safranbolu Devlet Hastanesi'nin bahçesindeki trafoda çıkan yangın paniğe neden oldu. Yangın, polis ve itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alındı. Hastanenin elektriği tedbir amacıyla bir süre kesildi.

  • Türkiye'den 9. İyilik Gemisi ile Gazze'ye 3 bin 774 ton insani yardım malzemesi ulaştı
    00:23 Türkiye'den 9. İyilik Gemisi ile Gazze'ye 3 bin 774 ton insani yardım malzemesi ulaştı

    Türk Kızılay tarafından temin edilen gıda, bebek malzemeleri ve diğer ihtiyaç malzemeleriyle yola çıkan 9. İyilik Gemisi, Mısır'ın El-Ariş Limanı açıklarına ulaştı. Gemide bulunan 3 bin 774 ton insani yardım malzemesi, Gazze'ye taşınmak üzere tırlara yüklenecek.

  • ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti
    00:23 ABD, Filistin'in BM'ye tam üyeliği istenilen karar tasarısını veto etti

    ABD, BM Güvenlik Konseyi'nde Filistin'in BM'ye tam üyeliği talep edilen karar tasarısını veto etti. Oylamada 12 evet, 2 çekimser oy kullanılırken, ABD tasarıyı veto etti.

  • Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı
    00:19 Manisa Selendi'de Okul Servisi ile Kamyonet Çarpıştı: 9 Öğrenci Yaralandı

    Manisa'nın Selendi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında okul servisi ile kapalı kasa kamyonet çarpıştı. Kazada 9 öğrenci hafif şekilde yaralanırken Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, öğrencileri hastanede ziyaret etti. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi
    23:58 Tokat'ın Sulusaray ilçesinde 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde saat 18.11'de 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem çevre illerden de hissedildi. AFAD ve diğer kurumlar çalışmalara devam ediyor. Can kaybı yaşanmazken, bazı binalarda hasar oluştu. Vatandaşlar açık alanlarda bekliyor. İçme suyu konusunda uyarı yapıldı.

  • 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı
    23:48 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nde Suk Dörtlüsü Quartet Sahne Aldı

    Hüseyin Başkadem'in yönettiği 23. Afyonkarahisar Klasik Müzik Festivali'nin ikinci gününde, Suk Dörtlüsü Quartet sahne aldı. Prag Sahne Sanatları Akademisi'nden gelen sanatçılar, çello, viyola ve keman enstrümanlarıyla seçkin eserlerini seslendirdi. Başkadem, konserde yaptığı konuşmada, dünyada keman ailesinden 4 enstrümanı bir arada çalabilen çok az grubun olduğunu belirtti ve Suk Dörtlüsü Quartet'in festivale üçüncü kez katıldığını söyledi.


Advertisement