Cem Yılmaz Gizlice İfade Verdi - Son Dakika
Magazin

Cem Yılmaz Gizlice İfade Verdi

Cem Yılmaz, 'Pek Yakında' filminde 'uyarıcı madde kullanımını özendirdiği' iddiasıyla hakkında yapılan suç duyurusu üzerine ifade verdi.

26.11.2014 07:26  Güncelleme: 07:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağımlılığa Hayır Derneği Başkanı Prof. Dr. Orhan Kural, geçtiğimiz günlerde, 'Pek Yakında' filminde 'uyarıcı madde kullanımını alenen özendirdiği' iddiasıyla ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunmuştu.

GİZLİCE İFADE VERDİ, SUÇLAMAYI REDDETTİ

Önceki gün geç saatlerde gizlice İstanbul Adliyesi'ne giden Cem Yılmaz, savcıya verdiği ifadesinde suçlamayı reddetti. Asla böyle bir niyeti olmadığını söyleyen Yılmaz, bu suçlamayla karşı karşıya kaldığı için üzüntülü olduğunu da sözlerine ekledi.

Ünlü sanatçı, kimseye görünmeden adliyeden ayrıldı.

Cem Yılmaz Gizlice İfade Verdi
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Cem Yılmaz Gizlice İfade Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • YAZKI AYIP: Dizilerde Amcasinin hanimina sarkan adami, polisi askeri oldureni, banka soyanlari, mafya olanlari abuk subuk akraba iliskilerini, zengin olmak ici her yol mubah diyenleri, garip garip yarisma programlarini insanlarin zekasi ile alay eden programlari gencleri moronlastiran jurileri ilah yapan vs vs vs . . . !hepsi bitti cem yilmazin filminde ozendirme cikti:))) sizden de bu beklenir, yazkitir ayiptir. 31 0 Yanıtla
  • ARABACI: iyi ki gizlice ifade vermiş :-) 7 2 Yanıtla

Advertisement