Cem Özdemir, Ice Bucket Challenge Yaperken Hint Keneviri Göründü - Son Dakika
Güncel

Cem Özdemir, Ice Bucket Challenge Yaperken Hint Keneviri Göründü

Cem Özdemir, Ice Bucket Challenge Yaperken Hint Keneviri Göründü

Alman Yeşiller Partisi Eş başkanı Cem Özdemir, "Ice Bucket Challenge" yaptığı sırada balkonundaki hint keneviri gözlerden kaçmadı.

28.08.2014 11:35  Güncelleme: 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Alman Yeşiller Partisi Eş başkanı Cem Özdemir'in internete koyduğu kendi videosu başına iş açtı. Yeşiller Partisinin resmi sitesindeki filmde Cem Özdemir kovadaki buzlu suyu başından aşağı dökerken, arka planda saksıda görülen Hint keneviri bitkisi gözlerden kaçmadı.

"ESRAR KULLANMAK İSTEYEN KENDİSİ KARAR VERMELİDİR"

FDP Partisi Genel Başkanı Christian Lindner'ın diline doladığı görüntü ile ilgili olarak açıklama yapan Cem Özdemir, 'Biz Yeşiller özgürlük dostuyuz. Esrar kullanmak isteyen birisi olursa ve buna bağlı risklerin bilincinde ise, serbest toplumlarda vatandaş kendisi karar vermelidir. Tabii ki 18 yaş altında olanlar değil' dedi.

ALMANYA'DA HİNT KENEVİRİ YETİŞTİRMEK YASAK

Hint keneviri yetiştirmek Almanya'da yasak, fakat Cem Özdemir'in bu konuda endişe etmesine gerek yok. Çünkü, milletvekili olarak dokunulmazlığı var, Hint keneviri bitkisi yüzünden dokunulmazlığının kaldırılıp, yargılanması beklenmiyor. Cem Özdemir, buzlu su aksiyonu sonunda Dunja Hayali, Daniel Cohn-Bendit und Armin Vehy'ye meydan okudu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cem Özdemir, Ice Bucket Challenge Yaperken Hint Keneviri Göründü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Totemin gücüne inanırım ben:)): YOK YAAA O BODUR ÇAM DAN BAŞKA BİŞY DEĞİL. :)))) 8 4 Yanıtla
  • Erkut: Almanya'da Yeşil ve Parti kelimelerinin çağrıştırdığı şey Türkiye'dekinden farklıymış sanırım, Cem bey de parti eşi ve başıymış galiba 4 0 Yanıtla
  • kenevir: cami hint keneviri yapan 3. dünya ülkesinin 3. sinif medyasi 1 3 Yanıtla

Advertisement