Ceceli Manisa'da Coştu, Coşturdu - Son Dakika
Güncel

Ceceli Manisa'da Coştu, Coşturdu

Ceceli Manisa'da coştu, coşturdu Manisa'nın Yunusemre ilçesinde sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, ilahilerle başladığı konserini halay ve harmandalıyla bitirdi.

17.06.2017 02:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ceceli Manisa'da coştu, coşturdu

Manisa'nın Yunusemre ilçesinde sahne alan ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, ilahilerle başladığı konserini halay ve harmandalıyla bitirdi.

Sahnede sık sık telefonla özçekim yapan Ceceli, çaldığı birbirinden farklı enstrümanlarla da hayranlarını coşturdu.

Mustafa Ceceli, bir süre önce hayatını kaybeden meslektaşı İbrahim Erkal'ın da şarkısını seslendirerek, kendisini anmayı unutmadı

MANİSA - Yunusemre Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında Manisa'ya gelen ünlü sanatçı Mustafa Ceceli, binlerce hayranına unutulmaz bir gece yaşattı.

Son günlerde özel hayatıyla sık sık gündeme gelen Mustafa Ceceli, Yunusemre Belediyesinin Ramazan etkinlikleri kapsamında sahne aldı. Forum Magnesia AVM arkasındaki alanda düzenlenen konserde Ceceli'yi yaklaşık 5 bin kişi dinledi. Meydanda düzenlenen iftar programının ardından sahneye çıkan Mustafa Ceceli, konserinin ilk bölümünde repertuarında yer alan ilahileri seslendiren Ceceli, çaldığı tefle de dinleyenleri kendisine hayran bıraktı. Konserin ikinci bölümü öncesi Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, sahnede ünlü sanatçıya mesir macunu ve çeşitli hediyeler takdim etti. Bir süre önce hayatını kaybeden meslektaşı İbrahim Erkal'ın da "Bir sana yandım" şarkısını seslendiren Mustafa Ceceli, İbrahim Erkal'ı şarkılarıyla anacaklarını söyledi. Sahnede sık sık telefonla özçekim yapan Ceceli, çaldığı birbirinden farklı enstrümanlarla da hayranlarını coşturdu. Sahnede darbuka şovu da yapan Ceceli, kendisini dinlemeye gelenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Ceceli, konserinin son bölümünde ise çaldığı hareketli müziklerle hayranları ve protokole halay çektirdi. Konser yoğun istek üzerine Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi'nin harmandalı oynamasıyla son buldu. Hayranları konser boyunca Ceceli'nin seslendirdiği şarkılara eşlik etti.

Ceceli Manisa\'da Coştu, Coşturdu
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ceceli Manisa'da Coştu, Coşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti
    22:03 TİP İstanbul İl Örgütü, Asgari Ücret Artışı İçin Protesto Etti

    Türkiye İşçi Partisi (TİP) İstanbul İl Örgütü, hükümete gönderdiği açık mektupta asgari ücretin yılda bir kez artmasını isteyen Merkez Bankası Başkanı ve bu yıl asgari ücrete ikinci bir zam yapılmayacağını söyleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ı Merkez Bankası önünde düzenlediği basın açıklamasıyla protesto etti. TİP üyeleri, Merkez Bankası Başkanı'nın hemen görevden alınmasını istedi.

  • Amasya'nın Taşova ilçesindeki bir evin bahçesinde çıkan yangın söndürüldü
    22:03 Amasya'nın Taşova ilçesindeki bir evin bahçesinde çıkan yangın söndürüldü

    Amasya'nın Taşova ilçesindeki bir evin bahçesinde bulunan depoda çıkan yangın, ahır ve samanlığa da sıçradı. Yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülürken, depo, ahır ve samanlık kullanılamaz hale geldi. Yangında 500 saman balyası ve 1 ton yem yandı.

  • Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek
    21:58 Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası Kadışehri'de vatandaşlar geceyi dışarıda geçirecek

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremin ardından Yozgat'ın Kadışehri ilçesinde yaşayan vatandaşlar, evlerinin bahçelerinde ve uygun arazilerde geceyi geçirmeye hazırlanıyor. Deprem nedeniyle panik yaşayan vatandaşlar, sokaklara çıkarak ateş yakıyor ve geceyi dışarıda geçireceklerini belirtiyor. Vali Mehmet Ali Özkan, evlerinin bahçesinde geceyi geçirecek olan vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletiyor. Vatandaşlar ise deprem sonucunda evlerinde hasar olduğunu ve tavanların kırıldığını ifade ediyor.


Advertisement