Çaykur Rizespor'dan Taraftara Şiddet Uyarısı - Son Dakika
Güncel

Çaykur Rizespor'dan Taraftara Şiddet Uyarısı

Çaykur Rizespor\'dan Taraftara Şiddet Uyarısı

– SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, teknik direktörleri Uğur Tütüneker'e Kardemir Karabükspor maçındaki tepkinin şiddet eğilimi olduğuna dikkati çekti, "Kulübünü seven kendi ayağına kurşun sıkar mı" diye sordu.

15.04.2014 13:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

– SPOR Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor'un Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, teknik direktörleri Uğur Tütüneker'e Kardemir Karabükspor maçındaki tepkinin şiddet eğilimi olduğuna dikkati çekti, "Kulübünü seven kendi ayağına kurşun sıkar mı" diye sordu.

Takımın özellikle deplasman maçlarında müthiş mücadele ettiğini ifade eden Başkan Metin Kalkavan, son maçlara bakıldığında doğru oynamaya çalışan bir takım görüntüsü olduğunu vurgularken şunları söyledi:

"3 deplasman maçımızdan 3 galibiyet aldık. Böyle bir deplasman serisini son zamanlarda hiç bir takım yapamadı. İçerde ve dışarıda çok zor takımlarla oynayıp önemli puanlar aldık. Kadromuz geniş ve alternatifli olduğundan kenardan gelen oyuncularımız maçın gidişatını değiştiriyor. Bununla da sonuç geliyor. Önemli bir süreçten geçiyoruz ve herkes diğerinin işine saygı gösterecek. Ama insanlığı unutmayacağız. Az sayıda kendini bilmez öfke kontrolü yapamayanların yaptıklarını tüm şehre mal etmek doğru değil. Ben severek ve koşarak görev yapan Rize doğumlu bir insanım. Benim 2 ricam oldu, küfür etmeyeceksin, şiddet uygulamayacaksın. Beni maç sonunda protesto edip istifaya davet edenlere teşekkür ettim."

"DEĞERLENDİRMELERİ İYİ YAPMALIYIZ"

Ligin en centilmen takımı olduklarını dile getiren Başkan Kalkavan, teknik direktör Uğur Tütüneker'e Galatasaray maçı ile başlayıp Kardemir Karabükspor maçında devam eden bir tepki oduğunu dile getirirken şunları söyledi:

"Oynanan maçlara baktığımızda Uğur Tütüneker'in ortalamasının iyi olduğunu görüyoruz. Değerlendirmeleri iyi yapmalıyız. Hoşgörülü olmalıyız. Taraftara ihtiyaç kötü günde vardır. Biri, (Şu maçlardan dolayı para cezası aldım. Hapse gireceğim. Şu kadar paraya ihtiyacım var), bir başkası, (Oğlum sahaya girdi, hapiste. Şu kadar paraya ihtiyacım var) diyor. Şunu herkes iyi bilsin. Bu işler için kimseye tek kuruş vermem. Kulüp olarak hepsinden davacıyım. Hiç bir davayı da geri çekmem. Kimsenin bu kulübe zarar vermeye hakkı yok. Çaykur Rizespor'a kimsenin para cezası verdirme hakkı yok. Paraları sokaktan toplamıyoruz."

"2 LİRALIK BİLETLE 60 LİRALIK KOLTUĞU KIRAMAZ"

Çaykur Rizespor'un 6 yıl önce Kayseri'de kaybederek küme düştüğünü hatırlatan Başkan Kalkavan, son olarak şöyle dedi:

"Şimdi ise Çaykur Rizespor kazandı, Kayserispor yüzde 90 küme düştü. Bunların hiç biri şiddet yapma hakkını vermiyor. Torku Konyaspor maçında Passolig E-Bilet uygulaması için indirime gittik. Bilet fiyatlarını 5 ve 2 TL'ye indireceğiz. Sadece Torku Konyaspor maçı için bir katkımız olsun diye bu indirimi yaptık. Bu fiyatı ödeyerek maça gelen bir kişi 60 TL değerindeki koltuğu kıramaz, küfür edemez." - Rize

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaykur Rizespor'dan Taraftara Şiddet Uyarısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İran'ın İsfahan kentindeki askeri üslere saldırı düzenlendi
    11:22 İran'ın İsfahan kentindeki askeri üslere saldırı düzenlendi

    İran'ın İsfahan kentindeki askeri üslere yapılan saldırıda, insansız hava araçları ve füzeler hedef alındı. İranlı yetkililer saldırının sembolik önemine dikkat çekerken, İsrail'in İran'ın nükleer silah geliştirme programına gönderme yapmak istediği düşünülüyor. İran medyası ise üç patlamanın meydana geldiğini duyurdu. Rusya ise İsrail'e İran'ın gerilimi yükseltmek istemediği mesajını iletti.

  • Bursa'da istinat duvarının çöktüğü alan böyle görüntülendi
    11:20 Bursa'da istinat duvarının çöktüğü alan böyle görüntülendi

    Bursa'nın Gemlik ilçesinde yağmurun etkisiyle istinat duvarı apartmanın üzerine çöktü. Olayda 2 apartman hasar gördü, 2 kişi yaralandı ve 2 otomobil duvarın altında kaldı. İstinat duvarının çöktüğü alan dron ile görüntülendi. Apartmandakiler tahliye edildi.

  • Eskişehir'de 95 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı
    11:19 Eskişehir'de 95 yıl hapis cezası bulunan şahıs yakalandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda, hırsızlık suçundan 95 yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan M.K.D. isimli şahıs yakalanarak cezaevine teslim edildi.

  • Çin Halk Kurtuluş Ordusu, bir bilişim destek kuvveti kurdu
    11:19 Çin Halk Kurtuluş Ordusu, bir bilişim destek kuvveti kurdu

    Çin Cumhurbaşkanı Xi Jinping, Beijing'de düzenlenen kuruluş töreninde bilişim destek kuvvetine bayrak takdim etti. Xi, güçlü ve modern bir bilişim destek kuvveti inşa etme çabalarını vurguladı.

  • Eskişehir'de Huzur Uygulamasında Şahıslar Yakalandı
    11:17 Eskişehir'de Huzur Uygulamasında Şahıslar Yakalandı

    Eskişehir'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen huzur uygulamasında, kesinleşmiş hapis cezası ve aranma kaydı bulunan şahıslar yakalandı. Bazı şüphelilerin üzerinden uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi. Ayrıca trafik kurallarını ihlal eden sürücülere toplamda 251 bin 837 TL cezai işlem uygulandı.


Advertisement