"Büyük Hizmetler Bize Nasip Oldu" - Son Dakika
Güncel

"Büyük Hizmetler Bize Nasip Oldu"

"Büyük Hizmetler Bize Nasip Oldu"

Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Size gelen adayın geçmişine ve yaptıklarına bir bakın. Ondan sonra oyunuzu kullanın." dedi.

28.02.2014 16:32  Güncelleme: 16:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, "Size gelen adayın geçmişine ve yaptıklarına bir bakın. Ondan sonra oyunuzu kullanın" dedi.

Çavuşoğlu, AK Parti Kemer Belediye Başkan Adayı Yusuf Üras'ın Kemer programına katıldı. Kemer'de Cuma namazı ile başlayan program, namaz çıkışında esnaf ve semt pazarını ziyaretle devam etti.

Huzur Camii'nde kılınan Cuma namazı ile Kemer programına başlayan Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse ve AK Parti Kemer Meclis Üyesi adaylarının da tam kadro katıldığı Kemer'de vatandaşlarla sohbet etti. Çavuşoğlu, inşaatı devam eden devlet hastanesine giderek burada inşaat hakkında yetkililerden bilgi aldı. Beldelerin birleşmesiyle birlikte hastanenin öneminin daha da artacağına vurgu yapan Çavuşoğlu, şöyle konuştu: "Kemer'in her yerinde sadece hükümetimizin yaptığı yatırımları, hastaneleri, yolları görüyoruz. Bunlar yeterli değil. Yerel belediyelerinde proje üretip yatırımlar yapması gerek. İnşallah Yusuf Başkanı'mızla Kemer'in çehresi değişecek."

Kemer nüfusunun en yoğun olduğu bölge olan Aslanbucak'ta kurulan semt pazarına da uğrayan Çavuşoğlu, burada pazarcılar ve pazara gelenler tarafından ilgiyle karşılandı. Bakanı gören pazarcılar ve pazara gelenler Çavuşoğlu ve Üras'la fotoğraf çektirme yarışına girdi. Pazar ziyaretleri sonrası AK Parti Çamyuva Seçim Ofisi'nde Çamyuvalı bayanlarla ve gençlerle buluşan Çavuşoğlu, 30 Mart'ta hem Menderes Türel hem de Yusuf Üras için destek istedi. Tekirova hariç Kemer ve beldelerinin hizmet yoksunu olduğunu anlatan Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Hizmet yağmurunun tüm Antalya ve Kemer'e gelmesi için Büyükşehir'e Sayın Menderes Türel'i başkan yapalım, Kemer'de de Yusuf Üras'ı." Çavuşoğlu konuşmasında oy kullanırken vatandaşlara objektif değerlendirme çağrısında da bulundu. Her adayın gelip vatandaştan ya da esnaftan oy istemesinin doğal olduğuna vurgu yapan Çavuşoğlu; "Ama ben size şunu öneriyorum. Önce size gelen adayın geçmişine ve yaptıklarına bir bakın. Ondan sonra oyunuzu kullanın" diye konuştu. 12 yılda AK Parti iktidarının çok büyük hizmetler yaptığını söyleyen Mevlüt Çavuşoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: "Boğazın altından kıtaları birleştiren Marmaray bir hayaldi bunu gerçekleştirdik. Yollarımıza, okullarımıza, hava meydanlarımıza, uçaklarımıza bakın. Bu kadar büyük hizmetler bize nasip oldu. Tüm bunlar sizlerin hassasiyetiyle, sizlerin bize verdiği güçle oldu."

Bakan Mevlüt Çavuşoğlu'nu Kemer'de ağırlamaktan onur duyduğunu belirten Yusuf Üras, Kemer'in sıkıntılarının büyük ama çözülemeyecek sıkıntılar olmadığını belirterek "Kemer hizmetten nasibini alamamış bir yer. İnşallah Kemer'i hükümetimizin desteği ile birlikte gerçek anlamda eski parlak şaşalı günlerine geri getireceğiz. Tekrar marka turizm kenti yapacağız, turizmin incisi yapacağız. Kemerliler de artık hizmet istiyor, bu nedenle gittiğimiz her yerde 'Artık AK Parti' diyorlar. Çok kalmadı Kemer'in AK Kadrolarla buluşmasına bir ay kaldı."

Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Çavuşoğlu ve Üras, daha sonra akşam programları için Göynük, Tekirova ve Beldibi'ne gitti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 'Büyük Hizmetler Bize Nasip Oldu' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement