Çatışmanın Yaşandığı İstanbul Emniyet'i Önünden İlk Görüntüler - Son Dakika
Güncel

Çatışmanın Yaşandığı İstanbul Emniyet'i Önünden İlk Görüntüler

Vatan caddesindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne iki saldırgan ateş açtı. Üzerinde bomba olan bir saldırgan öldürüldü. Saldırı sonrası olay yerinden ilk görüntüler geldi.

01.04.2015 18:15  Güncelleme: 13:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray Vatan caddesi üzerindeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binası önünde saat 18.00 sıralarında silah sesleri duyuldu. Binanın ana giriş kapısındaki güvenlik noktasına biri kadın 2 kişi tarafından ateş açıldı.

KADIN TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Güvenlik noktasındaki polislerin karşılık vermesi üzerine kısa süreli çatışma yaşandı. Çatışmada kadın terörist öldürüldü. Kadının üzerinde bomba ve uzun namlulu silah bulundu.

Canlı bomba olduğu iddia edilen kadın teröristin ilk görüntüsü

KAÇAN ERKEK SALDIRGAN YAKALANDI

Erkek saldıgran ise yaralı halde olay yerinden koşarak uzaklaştı. Saldırıda bir polis memuru da hafif yaralanırken, Vatan Caddesi trafiğe kapatıldı. Kaçan saldırganın yakanması için çalışma başlatıldı. Helikopterle de desteklenen arama çalışması sonucu yaralı saldırgan olay yerine yakın bir mesafede yakalandı.

İstanbul Valisi Vasip Şahin, "İstanbul Emniyet Müdürlüğü'müze yarım saat kadar önce biri kadın iki kişi tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Çatışmada kadın terörist üzerindeki bomba ve uzun namlulu silahla ölü olarak ele geçirildi" açıklamasını yaptı.

2 POLİS YARALANDI

Çatışmada 2 polis de yaralandı. Vatan Caddesi çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.

Çatışmanın Yaşandığı İstanbul Emniyet\'i Önünden İlk Görüntüler
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Çatışmanın Yaşandığı İstanbul Emniyet'i Önünden İlk Görüntüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (96)

  • KRAL: ALLAH BU DEVLETI BAŞIMIZDAN EKSIK ETMESIN POLISLERIMIZINDE YARDIMCISI OLSUN AMİN ŞEHIT SAVCIMIZ İÇİN EL FATIHA 42 48 Yanıtla
  • GEBERDİ DİYECEKSİN: ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ DEĞİL GEBERDİ DİYECEKSİN 41 38 Yanıtla
  • d: Vurun hepsini.. 17 61 Yanıtla
  • ay yıldız: Ortalik karisti düzen bozuldu yetiş eyy MHP yetiş ey bozkurt... 29 31 Yanıtla
  • POYRAZ: MAALESEF TERÖRLE MÜCADELE EDEN TÜM POLİSLERİ GÖREVDEN ALAN AKP. RESMEN ÜLKEYİDE MAHFETTİ 11 45 Yanıtla
  • Abit: Topunuzun Allah belasını versin inşallah 37 15 Yanıtla
  • uzlett: bundan sonra böyle . emniyet güçlerine ve vatandaşın canına kasdedenler anında infaz edilecektir. elleriniz dert görmesin o şerefisi vuran emniyet mensupları. 42 4 Yanıtla
  • Mehme kaplan: Bu memleketin ekmeğini suyunu içen bu hainlerin allah belasını versin 22 20 Yanıtla
  • ceto baskan: Eyyy akp ulkenin basina bela oldunuz bir kisim ile gorusup bazi konularda anlasirsaniz diger azinliklarin hepsi sizden talep ve ayricalik ister 11 31 Yanıtla
  • Çorumlu: Chp li ve Mhpli vatan hainlerine sesleniyorum bu kan sizi boğacak. Gerçek yüzünüz ortaya çıktı. 22 20 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Depreme Dirençli Yerleşim Alanları Oluşturulmalı
    21:45 Depreme Dirençli Yerleşim Alanları Oluşturulmalı

    Hatay'ın İskenderun ilçesinde söyleşiye katılan jeolog ve deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, depreme dirençli yerleşim alanların oluşturulması gerektiğine dikkat çekti. Görür, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen 'İskenderun'un Depremselliği ve Deprem Dirençli İskenderun' söyleyişine katıldı.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement