Çatı Adayı Komitesi Matso'dan Destek İstedi - Son Dakika
Yerel

Çatı Adayı Komitesi Matso'dan Destek İstedi

Çatı Adayı Komitesi Matso\'dan Destek İstedi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek vermek amacıyla CHP, MHP, DP, BBP ve DSP ilçe başkanlıkları tarafından oluşturulan "Çatı Adayı Komitesi", Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO)’yu ziyaret etti.

24.07.2014 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek vermek amacıyla CHP, MHP, DP, BBP ve DSP ilçe başkanlıkları tarafından oluşturulan "Çatı Adayı Komitesi", Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO)'yu ziyaret etti.

Çatı Aday Komitesi, MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından Toplantı Salonu'nda ağırlandı. Ziyarette, Çatı Aday Komitesi'ni oluşturan siyasi parti ilçe başkanları birer konuşma yaparak Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istediler.

Ziyaret için teşekkür eden MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ise, 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçiminde yarışacak olan adaylara başarılar dileyerek, iş dünyası olarak seçimin vatana, millete, ekonomiye katkı sağlamasını diledi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çatı Adayı Komitesi Matso'dan Destek İstedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement