Çateş Elektrik A.ş Özel Öğrencilerle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika
Yerel

Çateş Elektrik A.ş Özel Öğrencilerle Kahvaltıda Buluştu

Çateş Elektrik A.ş Özel Öğrencilerle Kahvaltıda Buluştu

Çates Elektrik A.Ş tarafından Engelliler Haftası (10-16 Mayıs) Nedeniyle Kahvaltı programı düzenlendi.

13.05.2015 18:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çates Elektrik A.Ş tarafından Engelliler Haftası (10-16 Mayıs) Nedeniyle Kahvaltı programı düzenlendi.

Çates Elektrik A.Ş. Kilimli 'de çeşitli okullarda eğitim almakta olan Engelli Öğrencilere sosyal sorumluluk projesi kapsamında kahvaltı verdi. Ilıksu'da Özel bir restoranda düzenlenen programa, Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz, Çates İş Güvenliği ve Eğitim Birimi Sorumlusu Şükran Uzun Kırkömeroğlu, Okul Müdürleri, Kilimli Özel Eğitim Uygulama Merkezi, Ziya Gökalp Özel Alt Sınıf ve Damarlı Otistik Sınıftan olmak üzere 35 öğrenci ile birlikte velileri katıldı.

10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle her gün Çates Elektrik A.ş'nin sosyal sorumluluk projesi kapsamında bir etkinlik düzenlendiğini belirten İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Yılmaz, "10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle her güne ayrı bir etkinlik düzenlendi. Pazartesi Özel Eğitim Uygulama Okulunda sergi açılışı yapıldı. Palyaço gösterisinden sonra ikramda bulunuldu. Ardından Öğrencilerimiz için sinema etkinliği düzenlendi. Bugün yine Ilıksu'da kahvaltı programımızı gerçekleştirmekteyiz. Cuma günü de bir piknik planlandı. Tüm bu etkinliklerin sponsorluğu ÇATES Elektrik A.Ş tarafından üstlenildi. Sponsorumuza bu güzel organizasyondan dolayı teşekkür ediyorum. Bütün etkinliklerimizde Çates İş Güvenliği ve Eğitim Birimi Sorumlusu Şükran Uzun Kırkömeroğlu'nun desteği ve katkısı olmasından dolayı kendisine hassaten teşekkür ediyorum" dedi.

Düzenlenen etkinliklerin ÇATES tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapıldığını ifade eden Çates İş Güvenliği ve Eğitim Birimi Sorumlusu Şükran Uzun Kırkömeroğlu,'Özel öğrencilerimizi sosyal yaşama katmaktan oldukça mutluyuz' diyerek konuşmasına şu şekilde devam etti:

"Engelliler Haftası nedeniyle Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan Yılmaz Bey ÇATES Elektrik Üretim A.Ş olarak bizden destek talebinde bulundu. Genel Müdür Yardımcımız Harun Sarı, bu çağrıya duyarsız kalmadı ve bu konuda işlemleri takip etmek üzere beni görevlendirdi. Kilimli bölgesi için Özel Eğitim Merkezimiz var, Öğretmenlerimiz her türlü destekte bulunuyorlar bu öğrencilerimize. Onlara bu anlamda teşekkür ediyorum. Ama buradaki çocuklarımız kendi yaşam kalitelerinin zorluğu, engelli birey yetiştirme anne babanın yaşamış olduğu zorluğu ancak yaşadığımız zaman ancak anlayabiliyoruz. Bunun sıkıntılarını onlar yaşıyorlar. Belli imkanlar ölçüsünde okuldaki aktiviteliler sınırlı kalıyorlar. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün istekleri doğrultusunda bu çocuklarımızı sosyal hayatın içine almak adına aktiviteler düzenlendi. Birinci gün sergi açılışımızda çocuklarımızın el emeklerinin ne kadar güzel olduklarını gördük. Müzik eşliğinde dans ettiler. Pasta kestiler. Kendileri için bir şeyler yaptılar. Onlara değerli oldukları hissettirildi. Bu çocuklarımız anneleri ve babalarıyla birlikte sinemaya gittiler. AVM'ye gidip gezdiler dolaştılar. Farklı bir ortam gördüler. Aile için engelli çocuk yetiştirmek gerçekten zor bir durum, bunu ancak yaşayan bilir. Bugün yine burada deniz kenarında güzel bir ortamda kahvaltı yapıyorlar. Açık büfede sıraya girip kendi istekleriyle istediklerini seçerek aldılar. Bu hafta vesilesiyle onların sosyalleşmesine bir nebze olsa da katkıda bulunmaktan ÇATES Elektrik A.Ş olarak gerçekten çok mutluyuz. Biz firma olarak eğitime çok büyük önem vermekteyiz. Bu tür etkinliklerimiz devam edecektir. İmkanlarımızı sonuna denk eğitim için kullanıyoruz. Bu etkinliği düzenleyen Kilimli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne, etkinlikte emek veren çocuklarımızı yetiştiren bütün öğretmenlerimize ve katılım sağlayarak bizi e mutlu eden aileler eve çocuklara hepsine ÇATES Elektrik Üretim A.Ş Genel Müdür Yardımcımız Harun Sarı adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum."

Düzenlenen etkinlik çocukların aileleri ve öğretmenleriyle birlikte parkta yaptıkları aktivite ve oyunlarla son buldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çateş Elektrik A.ş Özel Öğrencilerle Kahvaltıda Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement