Çatak'ta Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika
Yerel

Çatak'ta Kutlu Doğum Haftası

Çatak\'ta Kutlu Doğum Haftası

Van’ın Çatak Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında “Din ve Samimiyet ” konulu bir konferans düzenlendi.

18.04.2014 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Çatak Kaymakamlığı ve İlçe Müftülüğü tarafından Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında "Din ve Samimiyet " konulu bir konferans düzenlendi.

Atatürk İlköğretim Okulu'nun konferans salonunda düzenlenen konferansa Belediye Başkanı Celalettin Bartu, Çatak Emniyet Amiri C. Yılmaz Tamtürk, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. İlçe Müftüsü Sezai Görentaş'ın selamlama konuşmasının ardından Yrd. Doç. Dr. Adnan Menduhoğlu "Din ve Samimiyet" konulu bir konferans verdi. Konferansta konuşan Memduhoğlu, "Peygamberlerin mesajları, bize tüm amellerimizde ihlas ve samimiyeti öğretmektedir. Bu bölge geçmişten beri ilim ve irfan merkezi olmuş. Farklılıklarımız zenginliğimizdir. Ayrılık değil birliğimize vesile olmaktır. Hz. Peygamber ve O'nun getirdiği Kur'an, bu konuda en güçlü kılavuzdur. Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri, O'nu daha iyi anlamamıza ve öğretilerini hayatımıza daha çok tatbik etmemize vesile olması gerekir" dedi.

Program, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında İmam-Hatip Ortaokulu öğrencileri arasında düzenlenen "Kırk Hadise Ezberleme Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödül takdimi ile sona erdi. - VAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çatak'ta Kutlu Doğum Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement