Çarptığı Yayayı Bırakıp Kaçtı - Son Dakika
Güncel

Çarptığı Yayayı Bırakıp Kaçtı

Çarptığı Yayayı Bırakıp Kaçtı

İzmir karabağlar'da yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı 33 yaşındaki Okan Burhan öldü.

29.03.2015 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir karabağlar'da yolun karşısına geçmek isterken otomobilin çarptığı 33 yaşındaki Okan Burhan öldü. Burhan'a çarpan otomobil kaçarken, kaza sonrası bir otomobil polis otomobiline çarptı, polisler ve vatandaşlar ölümden döndü.

Kaza, bugün saat 05.30 sıralarında Yeşillik Caddesi 237 numara önünde meydana geldi. Karabağlar'dan Konak yönüne giden sürücüsü belirlenemeyen 35 UN 235 plakalı otomobil, yolun karşısına geçmek isteyen Okan Burhan'a çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan Burhan ağır yaralandı. Plakası düşen otomobilin sürücüsü araçla hızla kaçtı. Kazayı görenler  sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Burhan'ın öldüğü anlaşıldı. Bu sırada Levent Dağlar yönetimindeki 20 BFJ 72 plakalı otomobil önce olay yerinde çevre güvenliği alan Karabağlar İlçesi'ne bağlı 35 A 64261 plakalı polis otomobiline daha sonrada 35 GA 7942 plakalı hafif ticari araca çarparak durabildi. Polisler ve çevrede bulunanlar son anda kaçarak kurtuldu. Otomobilden inen Dağlar ve yanında bulunan arkadaşının alkollü olduğunu iddia eden çevred bulunanlar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine polis, Dağlar ve arkadaşını ekip otomobiline bindirerek olay yerinden uzaklaştırdı. Kazada ölen Okan Burhan'ın cesedi savcının incelemesi andından İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis, plakası yere düşen otomobili belirleyip, olay yerinden kaçan sürücüyü yakalamak için çalışma başlattı. - İzmir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çarptığı Yayayı Bırakıp Kaçtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement