Cardozo, Sezon Başladıktan 2 Ay Sonra Oynayabilecek - Son Dakika
Spor

Cardozo, Sezon Başladıktan 2 Ay Sonra Oynayabilecek

Cardozo, Sezon Başladıktan 2 Ay Sonra Oynayabilecek

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Oscar Cardozo, ameliyat olmaya karar verdi. Paraguaylı isim, yeni sezonun ilk 2 ayında forma giyemeyecek.

14.06.2015 16:25  Güncelleme: 16:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzonspor için sezon sona erdi ancak sakatlık kabusu bitmek bilmiyor... 6 ay sahalardan uzak kalacak Jose Bosingwa'dan sonra bir şok da takımın her şeyi Cardozo'dan geldi. Son haftalarda bel fıtığı problemi yaşamasına rağmen büyük bir özveriyle oynayan Oscar, attığı 20 golle kalitesini gözler önüne sermişti. Ancak sezon bitince tedavi zamanı da geldi... Ağrılarını artık sonlandırmak isteyen Paraguaylı forvet, Arjantin'deki doktoruna ameliyat olma kararı verdi.

FORVETE HÜCUM!

Bel fıtığı nedeniyle yarın bıçak altına yatacak olan Oscar Cardozo, takımını da uzun bir süre yalnız bırakacak. Yıldız futbolcu; büyük olasılıkla 3-14 Temmuz tarihleri arasındaki Hollanda kampına katılamayacak. En erken Eylül'de idmanlara başlaması beklenen Cardozo, 14 Ağustos'ta başlayacak Süper Lig'de 4 maç ve 16 Temmuz'daki Avrupa Ligi ön eleme ilk maçı ile rövanşı kaçıracak. Ekim ayının başlarında tam olarak sahalara dönmesi ve fizik olarak eksiğini kapatması beklenen Cardozo; teknik heyette deprem etkisi yaratırken, Ersun Yanal forvet arayışlarını daha da hızlandırdı.

MELO İKİ AYDA DÖNMÜŞTÜ

G. Saray'ın orta sahadaki yıldızı Felipe Melo da sezon içinde benzer bir sakatlık geçirmişti. Bel fıtığı nedeniyle takımından ayrı kalan başarılı oyuncu, tedavi için ülkesi Brezilya'ya gitmişti. Ameliyat olduktan sonra Brezilya'da özel çalışmalar yapan sambacı, beklenen daha erken 51 gün içinde sahalara dönmüştü. Ancak Melo fizik gücü yüksek olduğu için yaklaşık 2 ay gibi bir sürede formasına kavuşmuştu.

Son Dakika Spor Cardozo, Sezon Başladıktan 2 Ay Sonra Oynayabilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement