"Çapan Az Önce Buradaydı" - Son Dakika
Güncel

"Çapan Az Önce Buradaydı"

"Çapan Az Önce Buradaydı"

CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Çetin Çapan, seçim çalışmalarına soluksuz devam ediyor.

06.03.2014 12:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

30 Mart'a kadar girilmedik ev, dolaşılmadık mahalle, hatırını sormadığı aile bırakmamaya kararlı olan Çapan, sabahın erken saatlerinden gece yarılarına kadar mola vermeden ekibiyle birlikte aralıksız çalışmalarını yürütüyor. Esenyurt'ta yaşayan yurttaşlar ise, artık Çetin Çapan'ı her an her yerde görebilmenin mutluluğunu yaşıyorlar.

ÇETİN ÇAPAN'IN BİR GÜNÜ

Çetin Çapan'ın mesaisi önce Nevşehirli sanayici ve genç iş adamı Mustafa Koç'u mekanında ziyaret etmekle başladı. Koç, Esenyurt Belediyesi mevcut yönetiminden şikayetleri ileterek, Esenyurt'un artık değişiklik istediğini, halkın çıkarları ve yararı gözetilmeden yapılan icraatların vicdanları yaraladığını ve buna bir son vermek için CHP'nin yeniden iktidara gelmesi gerektiğini belirtti.

KILIÇDAROĞLU İLE BULUŞTU

İstanbul 3. Bölge gezisi sırasında konuşma yapmak için Beylikdüzü'ne gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu karşılayan CHP Esenyurt Belediye Başkan Adayı Çetin Çapan; CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül, Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Dr. Gürbüz Çapan ve CHP Beylikdüzü Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile birlikte miting de halkı selamladı.

MECLİS ÜYESİ ADAYLARI İLE GÖRÜŞTÜ

Beylikdüzü'ndeki mitingin ardından CHP Esenyurt Belediye Meclis Üyesi adaylarla yemekte buluşan Çetin Çapan'a destek için Esenyurt Kurucu Belediye Başkanı Gürbüz Çapan da gecede bir konuşma yaptı. Bu seçimlerin AKP ile Çapan arasında geçeceğini belirten Gürbüz Çapan, Esenyurt'un kuruluşunda yapılan hizmetlerin hala unutulmadığını fakat kendisinin aklında gerçekleştiremediği projelerinin bulunduğunu, bu seçimlerdeki halk iktidarıyla birlikte bu projelerini de hayata geçireceklerini belirtti.

"GENÇLERİMİZ UYUŞTURUCU BATAKLIĞINA SÜRÜKLENİYOR"

Kiptaş Konutları, Örnek Mahallesi, Akçaburgaz Mahallesi ve İncirtepe Mahallesi gibi birçok mahallede ev ziyaretleri gerçekleştiren Çetin Çapan, Tokatlılar ile de bir araya geldi. Ev ziyaretleri esnasında vatandaşların dertlerini dinleyen, sohbet eden ve projelerini anlatan Çapan, CHP'nin halk iktidarında neler yapacaklarını, hangi yeniliklerin yaşanacağını ve hangi kolaylıklara kavuşacaklarından bahsetti. Çapan yaptığı konuşmalarda şuna özellikle dikkat çekti; "Gençlerimiz uyuşturucu bataklığına savruluyor ve bunun için acil önlemler alınmalı. Bunun çözümü gençlere sosyal alanların yaratılması, sevginin eksik edilmemesi ve seçime giren partilerin de bizim gibi bu konuda proje üretmesi gerekir. Ama ne yazık ki, bu tür konularda diğer partiler bizim kadar duyarlı davranmıyorlar"

Kaynak: Bültenler

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi
    21:37 Hazine iddiası jandarma ve emniyet ekiplerini alarma geçirdi

    Van'ın İpekyolu ilçesinde define avcılarının kazı yaptığı ihbarı üzerine olay yerine giden jandarma ve emniyet personeli, mühimmat ele geçirdi. Jandarma ve emniyet ekipleri, kazı alanında güvenlik önlemi alarak çalışma başlattı ve mühimmatı ele geçirdi. Olaya ilişkin soruşturma devam ediyor.


Advertisement