Canlı Yayında Muhabiri Soydular - Son Dakika
Dünya

Canlı Yayında Muhabiri Soydular

ABD'de bir cinayetle ilgili canlı bağlantıya hazırlanan ekip, tam yayına bağlandığı esnada silahlı kişiler tarafından saldırıya uğradı ve soyuldu.

05.07.2015 12:35  Güncelleme: 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

ABD'nin San Francisco kentindeki bir cinayetle ilgili son gelişmeleri aktaran KTVU televizyonu muhabirleri canlı yayında soyuldu.

CANLI YAYINDA SOYULDULAR

KTVU muhabiri Cara Liu, sabah saat 06.00'daki haber bültenine bağlandığı sırada, silahlı ve maskeli 3 kişi televizyon ekibine saldırdı. Saldırganlardan biri, KNTV kameramanı Alan Waples'ın kafasına tabanca kabzasıyla vururken; diğerleri de kamera ve tripot gibi diğer ekipmanı alıp kaçtı.

SOYGUNCULAR USTA ÇIKTI

Canlı yayına haırlanan 2 televizyon ekibinin saldırıya uğradığı olaydan saniyeler önce, KTVU haber spikeri Brian Flores canlı bağlantı için muhabir Liu'ya yöneldi. Ancak tam o anda Liu'nun korku içinde arkasına doğru bakarak "Dur, dur, bekle, burada bir olay var özür dilerim" dediği ve ekrandan kaybolduğu görüldü. Stüdyada ve ekran başında herkesin ne olduğunu merak ettiği canlı yayındaki soygun anı soyguncuların ustalığı sayesinde ancak bu kadar görüntülenebildi.

Canlı Yayında Muhabiri Soydular

Son Dakika Dünya Canlı Yayında Muhabiri Soydular - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İngiltere'de kurtarma ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan adamı kurtardı köpeğini ölüme terk etti
    17:47 İngiltere'de kurtarma ekipleri, kayalıklarda mahsur kalan adamı kurtardı köpeğini ölüme terk etti

    İngiltere'de bir köpek, yaralı sahibiyle birlikte gelgit nedeniyle mahsur kaldı. Sahibiyle birlikte kayalıklarda mahsur kalan köpek, kurtarma ekipleri tarafından bulunmasına rağmen kurtarılamadı. Sahibi helikopterle hastaneye kaldırılırken, köpeğin kurtarılması için Sahil Güvenlik ekipleri görevlendirildi. Ancak köpek tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti. Olay, birçok kişinin büyük üzüntü duymasına neden oldu.

  • Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı
    17:43 Madagaskar'ı vuran kasırgada can kaybı 18'e çıktı

    Hint Okyanusundaki ada ülkesi Madagaskar'ı vuran Gamane Kasırgası'nda hayatını kaybedenlerin sayısı 18'e yükseldi. Kasırga nedeniyle 3 kişi yaralandı, 4 kişi kayboldu ve 20 binden fazla kişi yerinden oldu. Ülkenin farklı bölgelerinde şiddetli yağış sele yol açtı.


Advertisement