Canlı Yayında İsrail Bayrağı Yaktı - Son Dakika
Dünya

Canlı Yayında İsrail Bayrağı Yaktı

Canlı Yayında İsrail Bayrağı Yaktı

Ürdün'de 'İki Yön Arasında' adlı programın sunucusu Züheyr el-İzze, canlı yayında İsrail bayrağı yaktı.

24.07.2014 07:41  Güncelleme: 07:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ürdün televizyonunda yayın yapan Züheyr el-İzze İsrail’in Gazze'ye karşı başlatığı ve 663 kişinin yaşamını yitirdiği saldırıları kınamak için canlı yayında İsrail bayrağını yaktı.

PROGRAMDA İKİNCİ BÜYÜK OLAY

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda aynı programda Suriye meselesinin tartışılırken canlı yayın sırasında bir siyasetçi ve gazeteci kavga etmeye başlamış; kavga öylesine bir hal almıştı ki önlerindeki masayı kıran konuklar bununla da yetinmeyip birbirlerine tekmeler savurmuştu.

Bu kavganın videosu günlerce sosyal medyada paylaşılmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Dünya Canlı Yayında İsrail Bayrağı Yaktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • metin: şovdan öteye giden bir hareket değil. bir milleti sevmeye bilirsiniz ama onların değerlerine saygı göstermek gerek. 15 23 Yanıtla metin: 40 ATLI kardeş ben hayatı yaşayarak öğrendim. tv başında veya gazetelerden değil. elbette çocuk öldürmek kabul edile bilir değil, bu benim de çocuğum ola bilirdi. israilde 10 binler bu operasyonu protesto için sokağa indi. biraz işin o tarafınıda görmeniz açısında yorumu yazdım. 0 0
  • HELAL OLSUN HELAL: ELLERİN DERT GÖRMESİN İNŞALLAH BUNU YAPMAK CESARET İSTER 29 6 Yanıtla
  • EYYUBİ: Bayrak yakmak çokmu iyi davut yıldızı bir semboldür . Yanlış anlaşılmasın israili savunduğum yok ama Adamlar BİR peygamber mührünü kullanıyor , Amerika dolarının Üzerine Allahım sana güveniyoruz yazıyor, bizimkiler elinde kola bayrak yakıyor , bu herşeyden önce insanın elinde, kim gazze için filistin için kura n okuyup dua etti Arkadaşlar kurana sarılın . Kuran ölüler kitabı değil hayatınızın kullanma kılavuzudur . böyle kendini kaybetmişlere de şiddetle tavsiye edilir. 17 11 Yanıtla çoban yıldızı: ben okuyorum ama dünyanın görebilmesi için böyle olaylarada ihtiyaç vardır, davut yıldızı güzel ama israil davut yıldızına uyyormu şu anki yaptıkları, s. arabistanın bayrağıda kelimei tevhid yazılı o yakılmaz s. arabistan vahhabilikle yönetiliyor onlar Allah için göktedir derler ve daha değişik savunmaları vardır, yani zulmün dini ülkesi ırkı olmaz. sunucuyu takdir ettim. 0 0
  • gzl: yaa bu hamas denen adamları destekliyorsunuz ya pes. . . hadi hamas kuzey kıbrıs türk cumhuriyetini tanısa ya!!!! tanımıyor ama bizm cahil halk hamas sevdalısı oldu. hamas lideri özerk kurdistanı görmek isteriz diyor, cahil makarnacı halk hamas'ı destekliyor. hamas ara ara israil tarafında sivillere füze fırlatıp adam kaçırıyor, tepki verince de ağlıyor. olan malesef masum sivillere oluyor. hamas'a yüz vermeyin, ortalığı karıştıran o. türkiyeyi desteklemeyn bir grup, daha kıbırısı tanımıyor. . . 15 11 Yanıtla gzl: özlem, aynı fikirdeyiz, o yüzden masum siviller yazdım. ama benim yorumum hamas destekçilerineydi. . . 0 0 özgürfilistin: kuzey kıbrıs dedğin yer şuan ab isteklisi ve bu girememelerinin sebebi olarak türkiyeyi gösteren insanlarla doldu, kumarhaneleriyle lüks otelleriyle, vs. tanıyan ülke zaten tanıyor, zamanında kurtarıldı şimdi türkiyeyi beğenmezler ab için. !. hamas da israil tarafından ambargo uygulanan gazzede iktidar olmuş o halk tarafından hep desteklenen gazzenin sesi olan bir parti, sivil ve askeri gücüdür. filistin özgür olduğunda bir ülkeyi tanıyabilir. değilse hamas bir ülke değil, özgür olmayan bir ülkeden bahsediyoruz. tanınmak bağımsız ülkeler arasında olur. 0 0 gzl: tanımak bağımsız ülkelerin işidir diyorsanız ''türkiye kıbrıstan çekilmelidir'' beyanatı vermek de bağımsız ülkelerin işidir diyip susması lazım o zaman. hatta hatta ''özgür kürdistanı görmek istiyoruz '' demesi tamamen dangalaklık. 0 0
  • adem dağ: pig israel 16 2 Yanıtla
  • Model Natalie Reynolds, köpekbalığına kötü muamele suçlamasıyla eleştirildi
    13:31 Model Natalie Reynolds, köpekbalığına kötü muamele suçlamasıyla eleştirildi

    Natalie Reynolds, köpekbalığının sırtına oturup anüsünü yaraladığı ve hayvana kötü muamelede bulunduğu bir video nedeniyle eleştirildi. Reynolds, köpekbalığını denizden çekip karaya çıkardıktan sonra sırtına bir koşum takarak kontrol etmeye çalıştı. Ancak keskin derisi nedeniyle hayvandan indi ve yaralandı. Reynolds, kuralları ihlal ettiği için eleştirildi.

  • İki ülkede Magnum dondurmaları toplatılıyor
    12:48 İki ülkede Magnum dondurmaları toplatılıyor

    Unilever, İngiltere ve İrlanda'da plastik ve metal içerebileceği riskiyle Magnum'un bademli dondurmalarından 5 seriyi toplatma kararı aldı.

  • Prens William ve Kate Middleton, Prenses'in İyileşme Süreci İçin Gizli Bir Eve Taşınıyor
    12:08 Prens William ve Kate Middleton, Prenses'in İyileşme Süreci İçin Gizli Bir Eve Taşınıyor

    Prens William ve Kate Middleton, Prenses'in iyileşme sürecini desteklemek amacıyla Windsor'daki Adelaide Cottage'a bitişik bir evde genişleme ve tadilat planları yapıyor. Ailenin bu evi genişletmeyi düşündüğü, ancak bu kararın zorluklar içerdiği belirtildi. İçeriden bir kaynak, evin şu an yaşanabilir durumda olmadığını ve kapsamlı tadilat çalışmalarına ihtiyaç olduğunu söyledi. Galler ailesi, evin yenilenmesi için masrafları kendilerinin karşılamayı düşünüyor.

  • Google, İsrail ile yapılan 1.2 milyar dolarlık anlaşmayı protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı
    11:45 Google, İsrail ile yapılan 1.2 milyar dolarlık anlaşmayı protesto eden 28 çalışanını işten çıkardı

    Google, İsrail ile 1,2 milyar dolarlık anlaşmaya karşı düzenlenen oturma eylemine katıldıkları için 28 çalışanını işten çıkardı. Protestocular, Google'ın İsrail ordusu için hizmet verdiği 'Project Nimbus' adlı projeden çekilmesini talep etti.

  • Dubai'deki Aşırı Yağışlar Hava Trafiğini Etkiledi
    11:07 Dubai'deki Aşırı Yağışlar Hava Trafiğini Etkiledi

    Körfez ülkelerinde yaşanan aşırı yağışlar, Dubai Uluslararası Havaalanı'ndaki hava trafiğinde aksamalara neden oldu. Havalimanı yetkilileri, zorlu koşullar nedeniyle uçuşu olan yolculara gelmemeleri çağrısında bulundu. Ülkede yaşanan su baskınları ve sellerde bir kişi hayatını kaybetti. Ayrıca, Umman'da en şiddetli yağışın yaşandığı son 75 yılda en az 19 kişi hayatını kaybetti. Dubai Havaalanı'na iniş ve kalkış dahil 300 uçuş iptal edildi ve yüzlerce uçuş ertelendi. Dubai'de evler sular altında kaldı, alışveriş merkezleri zarar gördü. Bilim insanları, bölgedeki aşırı yağışların iklim değişikliğiyle bağlantılı olduğunu belirtiyor.

  • Kuzey Kore virüsler, bakteriler ve hastalık yaymak için 'zehirli kalem' silahları üretiyor
    10:56 Kuzey Kore virüsler, bakteriler ve hastalık yaymak için 'zehirli kalem' silahları üretiyor

    ABD istihbaratı, Kuzey Kore'nin lideri Kim Jong-un'un biyolojik savaş programı kapsamında ölümcül virüsler ve bakteriler ürettiğini iddia etti. ABD, Kim Jong-un'un silah cephaneliğine küçük çiçek ve şarbon gibi ölümcül hastalıklar yayabilen mikrop spreyleri ve zehir kalemler eklediğini öne sürdü. ABD Dışişleri Bakanlığı'ndan uzmanlar, bu biyolojik silahların nükleer silahlardan daha tehlikeli olabileceğini belirtiyor.


Advertisement