Candan Erçetin'in Fotoğrafı, Galatasaraylıları Kızdırdı - Son Dakika
Spor

Candan Erçetin'in Fotoğrafı, Galatasaraylıları Kızdırdı

Candan Erçetin\'in Fotoğrafı, Galatasaraylıları Kızdırdı

G.Saray'da Ünal Aysal'ın yardımcısı Candan Erçetin, konserden sonra fotoğraf paylaşınca Sarı-Kırmızılı taraftarların hedefi oldu.

20.04.2014 19:59  Güncelleme: 21:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ligde Kasımpaşa'ya 4-0 mağlup olan Galatasaray'da ortalık karışmıştı. Galatasaray taraftarı da dün gece maçın ardından Florya'yı basıp Mancini ve Bülent Tulun başta olmak üzere yönetime tepki göstermişti.

CANDAN ERÇETİN KRİZİ

Galatasaray Başkan Yardımcısı Candan Erçetin ise bu tepkilerin ardından twitter hesabından ilginç bir resim paylaştı. Avrupa konser turnesinde olan Başkan Yardımcısı Candan Erçetin, gece 03.00 sularında Köln'deki konserinden bir kareyi twitter'daki takipçileri ile paylaştı.

FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Almanya'nın Köln kentinde Maritim Otel'de konser veren Candan Erçetin, Galatasaray Kulübü komada iken sahnedeki fotoğrafını paylaştı.


Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Candan Erçetin'in Fotoğrafı, Galatasaraylıları Kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Cuvaldız: Ne Yani Gs 4 Yedi Diye Candan Ercetin Paylasımmı Yapmasın, Bu Nasıl Embesillik.! 47 4 Yanıtla
  • yabani33: en güzelini yapmış.candan erçetin'e herşey yakışır 36 12 Yanıtla
  • ismet kaya: galatasarayımızı bitirdiler. imparatör fatihi kovdular yârine manchiniyi getirdiler. hala istifa etmiyorlar. çok üzüldüm essad suriyeyi ne hale getirdi hala istifa etmiyor. yönetim galatasarayı ne hale getirdi. ikisi aynı değilmi. 21 18 Yanıtla
  • dert: fotoraf bile paylasilamiyor 33 5 Yanıtla
  • PERFORMANCE: Galatasaray yenildi diye kimse de yarın işine gitmesin o zaman!! Abartmayın yaaa... Ekmek parası bu. 35 1 Yanıtla

Advertisement