Çanakkale Ticaret Borsasına Erzurum'dan Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Çanakkale Ticaret Borsasına Erzurum'dan Ziyaret

Çanakkale Ticaret Borsasına Erzurum\'dan Ziyaret

Çanakkale'de yapmaları için davet gönderen Çanakkale Ticaret Borsasını, Erzurum Ticaret Borsası yetkilileri ziyaret etti.

23.03.2015 09:11  Güncelleme: 09:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Borsalar arası ticari, kültürel ve kurumsal ilişkileri geliştirmek, ilin tanıtımı ve 2015 yılındaki faaliyetler kapsamında tüm borsaları olağan toplantılarından birini Çanakkale'de yapmaları için davet gönderen Çanakkale Ticaret Borsası'nı, Erzurum Ticaret Borsası yetkilileri ziyaret etti.

Erzurum Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Hınıslıoğlu, Meclis Başkanı Mehmet Akgün ile üyeleri, Çanakkale Ticaret Borsası Başkan Yardımcısı Gökhan Uysal, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Zakir Tanrıkulu, meclis üyesi Melih Gündoğdu ile Genel Sekreter Sevcan Elver karşıladı.

Uysal, ziyarette yaptığı açıklamada, 2015'in Çanakkale Savaşları'nın 100'üncü yılı olması nedeniyle özel bir dönem olduğunu belirterek, "Ülkemizdeki borsalarımızı bu özel yılda ilimize, borsamıza davet ettik. Bugünde Erzurum Ticaret Borsamız ile birlikte olduk. Ziyaretleri bizleri ziyadesiyle memnun etti. Çanakkale Ticaret Borsamızın çalışmaları hakkında bilgiler verdik. Kendileriyle fikir alışverişi ve bilgilendirmelerde bulunduk" dedi.

Ziyaretin sonunda Uysal, Hınıslıoğlu'na Troia figürlü seramik tabak ile yöresel ürünler hediye etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Çanakkale Ticaret Borsasına Erzurum'dan Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement