Çanakkale Polisinden Beğeni Toplayan Klip - Son Dakika
Güncel

Çanakkale Polisinden Beğeni Toplayan Klip

Çanakkale Polisinden Beğeni Toplayan Klip

Çanakkale polisinden beğeni toplayan klip ÇANAKKALE polisi, Türk Polis Teşkilatı'nın 170'inci Yıldönümüne özel olarak Mehmet Akif Ersoy'un 'Çanakkale Şehitlerine' adlı şiiri için kamera karşısına geçti.

11.04.2015 12:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale polisinden beğeni toplayan klip

ÇANAKKALE polisi, Türk Polis Teşkilatı'nın 170'inci Yıldönümüne özel olarak Mehmet Akif Ersoy'un 'Çanakkale Şehitlerine' adlı şiiri için kamera karşısına geçti. Kentin tarihi yerleri şiir için hazırlanan klipte kullanırken, yapım beğeni topladı.

Çanakkale Zaferi'nin 100'ncü yılı için Çanakkale polisi, anlamlı bir sürprize imza atarak Mehmet Akif Ersoy'un 'Çanakkale Şehitlerine' şiiri için kamera karşısına geçti. Yapımcı Kuzey Kumsal tarafından çekilen klipte; İl Emniyet Müdürü Yılmaz Özden başta, çeşitli şubelerde görevli amir ve memurlar yer aldı. Klip için kentin tarihi mekanları kullanıldı. Çeşitli birimlerden memurların klipte yer alan bir sahnede, özel kıyafetleriyle; Kilitbahir Köyü'nde bulunan Seyit Onbaşı'nın top mermisini kaldırırken tasvir edildiği heykeli önündeki görüntüsü beğeni topladı. Klip, dün (Cuma) etkinlikleri kapsamında Vali Ahmet Çınar ile kent protokolü ve emniyet mensuplarının da katıldığı Kolin Otel'deki gecede davetlilere izletildi. Sosyal medyada da paylaşılan klip için beğeni yorumları yağdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale Polisinden Beğeni Toplayan Klip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement