Çanakkale'de Öğretmen Öğrencisini Hastanelik Etti - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Öğretmen Öğrencisini Hastanelik Etti

Çanakkale\'de Öğretmen Öğrencisini Hastanelik Etti

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesindeki meslek lisesinde rehberlik dersine giren öğretmen tarafından derste dövülen iki öğrenciden biri hastanelik oldu.

29.09.2014 17:46  Güncelleme: 18:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Bayramiç İlçesi'ndeki meslek lisesinde rehberlik dersine giren öğretmeni tarafından derste arkalarına döndükleri gerekçesiyle dövüldüğü belirtilen iki öğrenciden biri hastanelik oldu. Başına 4 dikiş atılan öğrencinin ailesi polise şikayetçi olurken, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü de konuyla ilgili idari soruşturma başlattı.

BAŞI KAN İÇİNDE KALDI

Bayramiç Anadolu Teknik Lisesi Mesleki ve Teknik Eğitim Merkezi Metal Teknolojileri Öğretmeni S.G. (42), geçen cuma günü, rehberlik dersine girdiği 9/A sınıfında, iddiaya göre derste arkalarına dönen öğrenciler E.Y. ve H.K.'yı iddiaya göre tokatladı. Öğretmen S.G.'nin öfkesini alamayıp, tekme atması sonucu dengesini kaybedip, başını duvara çarptığı ileri sürülen öğrencilerden E.Y., başından yaralandı. Başı kan içinde kalan E.Y., olayın ardından arkadaşı H.K. ile dersten çıktı. Okulun tuvaletinde başındaki kanları yıkayan E.Y., kanamanın durmadığını fark edince kendisi gibi Daloba Köyü'nden olan sıra arkadaşı H.K ile Bayramiç Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne gitti. E.Y.'nin başına dört dikiş atıldı. E.Y., daha sonra evine gönderildi. E.Y.'nin durumu annesi Fatma ve babası Cemil Yazgan'a anlattı. Bunun üzerine Yazgan çifti, oğullarıyla Bayramiç İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne gidip, öğretmen S.G.'den şikayetçi oldu. Yazgan Ailesi, ayrıca tekrar hastaneye gidip, çocukları için rapor da aldı.

"ÇOCUĞUMUZA TEK BİR TOKAT BİLE ATMADIK"

Anne Fatma Yazgan, "Çocuğumuza bugüne kadar tek bir tokat bile atmadık. Çocuğumuzu eğitimi için okula gönderiyoruz. Oğlumuzu dövüp, hastanelik eden öğretmenden şikayetçiyiz" dedi. Bayramiç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri, olayla ilgili idari soruşturma başlattıklarını bildirdi.

"ANLAŞILIR GİBİ DEĞİL"

E.Y. ise bu okula iki hafta önce başladığını belirtip, "Derste arkadaşlarımızın şakası üzerine sırf arkamıza döndük diye öğretmenin birden üzerimize gelip, bizi dövmesi anlaşılır gibi değil. Halen olayın şaşkınlığı içindeyim" dedi.

Öğretmen S.G. ise konuyla ilgili konuşmak istemediğini belirtti. Okul müdürü Mustafa Timoçin ise görüştüğü öğretmen S.G.'nin kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmediğini belirtip, öğrencisinin düşüp, başını çarptığını söylediği kaydetti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Öğretmen Öğrencisini Hastanelik Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (25)

  • Yusuf: öğretmen hemen atılmalı. . cezai işlem başlatılmalıdır. 8 46 Yanıtla
  • KRAL: Anne Fatma Yazgan, 'Çocuğumuza bugüne kadar tek bir tokat bile atmadık, DEMİŞ. BEN DE ONA DİYORUM Kİ ELİNİ KORKAK ALIŞTIRMA, HAK ETTİĞİNDE PATLAK TOKADI GİTSİN. ZATEN SİZ ZAMANINDA TOKADI YAPIŞTIRSAYDINIZ BU HALLERE DÜŞMEZDİ. 30 6 Yanıtla
  • mert: şimdiki öğrenciler ders dinlemeye değil kız tavlamak ve soytarılık için okula gidiyor. 28 6 Yanıtla M.K.: KARDEŞİM REHBERLİK ÖĞRETMENİ DİYOR. NE DERSİ. BU ADAM BU ÇOCUĞA YOL GÖSTERECEK. DAYAK ATARAK MI YOL GÖSTERİYOR. 2 SENE SONRA BU ÇOCUK DA BU ÖĞRETMENİ DÖVERSE ŞAŞIRMA SEN BU KAFAYLA. 0 0 mert: bak kendin söylüyorsun rehber öğretmen 1 saat derse giriyor ve sadece 1 saat dayanamıyor 30 derse giren ne yapsın 0 0
  • zeynep: bende lisede öğretmenim neler çekiyoruz bunların derdinden. . eğitim sistemindeki eksiklikler ve disiplinsizlik öğrencilerin davranışlarına da yansıyor. öğretmen okulda neler çekiyor kımse bilmiyor siz evde 1 kişi ile uğraşamazken bizler 30-40 kişi ile ders yapmaya çalışıyoruz. bence okumak istemeyen okulda disiplin ve huzuru bozan öğrenciler okuldan atılmalı ancak ne yazık ki cezalar uygulanmııyor bu yüzden de öğretmen kendine göre yöntemlerle bu işin üstesinden gelmeye çalışıyor ama işte bazen böyle olumsuz sonuçlar da doğurabiliyor 26 5 Yanıtla öğretmene: kız zeynep bende öyle öğretmenler görüyorumki çocuklar sınıfta birbirlerini yiyor öğretmen ortalarda yok okulun arka bahçesine giripelinden telefon düşmüyor çocuklara doğru düzgün ders vermiyor öğretmen çoğaldıkça çocuklar eğitimden geri kaldı hele bazı okullarda 4 sınıfa kadar birleştirmişler tek bir öğretmen onunda işi ALLAHA kalmış canı nezaman isterse ozaman geliyor rapor üstüne rapor ondan sonra he kırsal alan diye yerini beğenmeyip yine gelmek istemiyen öğretmenler vsvs hangi birini sayacağımı şaşırdım hele birde şu yeni yetme öğretmenler giyiyorlar çocukların karşısında apuk supuk kıyafetler öğretmenmi yoksa başka bişemi şimdi diyecemde neyse anladın sen onu diyeceğim biraz siz kendinize çeki düzen veripte öğrencilere kötü örnek olmasanız çocuklarda sizi saymazlar 0 0
  • cemal: az yapmış keşke bacağını da kırsaydı. . öğretmenimin eline sağlık 25 6 Yanıtla salako cemal: cemal gelde senide ben pataklayam zaman geçer benimde elime mi sağlık dersin belinemi sağlık dersin bilmezsin :D :D :D zuahhahahahahahah 0 0
  • mert: tek yanlı haber bu. . şimdiki gençlere bişey söyliyemiyorsun hemen başlıyorlar saygısızlık yapmaya kim bilir öğretmen onu dövmemek için ne kadar sabretmiştir. bu haber sitesi neden hep öğretmenlerimizi kötü gösteriyor kınıyorum sizi. . 21 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı
    18:54 Gaziantep FK, Kasımpaşa maçı için hazırlıklarını tamamladı

    Gaziantep FK, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında yarın evinde Kasımpaşa ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Selçuk İnan yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Isınma ve 5'e 2 pas çalışmalarının ardından maçın son taktik çalışmaları gerçekleştirildi. Gaziantep FK, bu antrenmanla birlikte hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

  • Kocaeli'de izinsiz çalışan 8 yabancı kadın yakalandı
    18:53 Kocaeli'de izinsiz çalışan 8 yabancı kadın yakalandı

    Kocaeli'nin Darıca ilçesinde gerçekleştirilen denetimde, izinsiz çalışan 8 yabancı uyruklu kadın yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir otelin masaj salonunda yapılan denetimde, çalışma izni olmadan istihdam edildiği belirlenen Kenya, Nepal, Özbekistan, Türkmenistan, Tayland ve Güney Afrika uyruklu kadınlar yakalandı. Kadınların işlemlerinin ardından ülkelerine gönderileceği bildirildi.

  • Basın Konseyi tarafından düzenlenen panelde medyada etik ve etik denetimi konuşuldu
    18:52 Basın Konseyi tarafından düzenlenen panelde medyada etik ve etik denetimi konuşuldu

    Basın Konseyi tarafından Güney Avrupa'da medyaya güven oluşturmak amacıyla düzenlenen panelde, medyada etik değerlerin göz ardı edildiği vurgulandı. Atilla Gökçe, etik kaygıların iyi insanların kaygıları olduğunu belirterek, etik davranmanın önemine dikkat çekti. Medyada etik sorunların gazeteciler, televizyoncular, programcılar, yorumcular ve moderatörler tarafından yaratıldığı ifade edildi.

  • İstanbul'da sağanak yağış nedeniyle Yenibosna metro istasyonu su altında
    18:50 İstanbul'da sağanak yağış nedeniyle Yenibosna metro istasyonu su altında

    M9 Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın Bahçelievler Yenibosna istasyonunda, etkisini artıran sağanak yağış sonucu tavandan sular akmaya başladı. İstasyonun içinde su birikintisi oluşurken, görevliler suyu tahliye etti. Yolcular kaygan zeminde yürümekte güçlük çekerken, su tahliye çalışmaları devam ediyor.

  • Türkiye'den Gazze'ye İyilik Gemisi Yola Çıktı
    18:50 Türkiye'den Gazze'ye İyilik Gemisi Yola Çıktı

    Türk Kızılay öncülüğünde temin edilen 3 bin 774 ton insani yardım malzemesinin ilk kısmını taşıyan tırlar, Mısır'dan Gazze'ye hareket etti. Gemiye yüklenen yardımların bir kısmı tırlara yüklenerek Refah Sınır Kapısı'na doğru hareket etti. Yardımlar, gümrükteki işlemlerden sonra Gazze Şeridi'ndeki ihtiyaç sahiplerine götürülmek üzere Filistin Kızılayı'na teslim edilecek.

  • Uludağ'da Nisan Ayında Kar Sürprizi
    18:50 Uludağ'da Nisan Ayında Kar Sürprizi

    Türkiye'nin en gözde kış turizm merkezlerinden Uludağ'da, nisan ayında hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte kar yağışı etkili oldu. Uludağ'da hava sıcaklığı eksi 1 ile 9 derece arasında ölçüldü ve kar yağışının gün boyunca devam etmesi bekleniyor.

  • Isparta'da minibüs kazası: 1 ölü, 8 yaralı
    18:49 Isparta'da minibüs kazası: 1 ölü, 8 yaralı

    Isparta'nın Eğirdir ilçesinde meydana gelen minibüs kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 8 kişi yaralandı. Minibüsün bahçeye devrilmesi sonucu meydana gelen kazada, sürücü ve yolcular yaralandı. Yaralılar hastanelere sevk edilirken, maalesef bir kişi kurtarılamadı.

  • Ordu Büyükşehir Belediyesi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi
    18:49 Ordu Büyükşehir Belediyesi İlk Toplantısını Gerçekleştirdi

    Ordu Büyükşehir Belediyesi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Hilmi Güler, yeni dönemin hayırlı olmasını temenni ederek Ordu halkına teşekkür etti. Güler, önlerindeki 5 yıllık süre boyunca ayrım yapmaksızın Ordu'yu yaşanılabilir bir kent olma yolunda birlikte hazırlayacaklarını vurguladı. Ayrıca, şehir ekonomisini güçlendirmek, afete dirençli bir kent yapmak ve lojistik merkezi oluşturmak gibi hedeflerinin olduğunu belirtti.

  • Hatay'da Afet ve Krizler Çağında Çocuk Olmak Çalıştayı Gerçekleştirildi
    18:48 Hatay'da Afet ve Krizler Çağında Çocuk Olmak Çalıştayı Gerçekleştirildi

    Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde düzenlenen 'Afet ve Krizler Çağında Çocuk Olmak Çalıştayı'nda, çocukların korunması ve desteklenmesi gerektiği vurgulandı. Vali Mustafa Masatlı, 'Yüreğimizdeki Işık' projesi hakkında bilgi vererek, ihtiyaçların yerinde tespit edildiğini belirtti. Programa Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Leman Yenigün, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Veysel Eren ve Anne Çocuk Eğitim Vakfı Genel Müdürü Senem Başyurt da katıldı.


Advertisement