Çanakkale Gezisinden Dönen Öğrenciler Karanfillerle Karşılandı - Son Dakika
Yerel

Çanakkale Gezisinden Dönen Öğrenciler Karanfillerle Karşılandı

Çanakkale Gezisinden Dönen Öğrenciler Karanfillerle Karşılandı

AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, Çanakkale Zaferi 100. Yılı anısına Çanakkale gezisinden dönen öğrencileri karanfillerle karşıladı.

20.03.2015 19:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Siverek İlçe Başkanı İlhan Çelik, Çanakkale Zaferi 100. Yılı anısına Çanakkale gezisinden dönen öğrencileri karanfillerle karşıladı.

Yenişehir mahallesinde bulunan Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik merkezi kapısında öğrencileri karanfillerle karşılayan AK Parti Siverek İlçe Başkanı Çelik, kızları medeni cesaretlerinden ötürü tebrik etti. Çelik, "Teşkilatımızla birlikte Gençlik ve Spor Bakanlığımızın 'Şehirler ve Kültürler' projesi kapsamında Eyüp Cenap Gülpınar Gençlik merkezimizin vesilesi ile 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma kutlamalarına 44 başarılı kız öğrencimiz Çanakkale'ye gönderildi. Bu etkinlikler bizler için çok önemli, özellikle kız öğrencilerimizin bu etkinlik vesilesiyle Çanakkale'yi görmeleri güzel bir duygu olsa gerek. Bu kutlamalarda bizi heyecanlandıran, gururlandıran Sayın Başbakanımızın bugün Siverek'imizi temsilen Çanakkale şehitliğinde 'Siverek sizinle gurur duyuyor' tezahüratları büyük yankı yaptı" dedi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kasım Gülpınar'ı aradığını ifade eden İlhan Çelik, "Bunun en güzel ifadesi de Sayın Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar bizi arayarak Siverekli öğrenciler Başbakanımızın teveccühüne mazhar olduklarını söylemesi bizi son derece mutlu etti. Bu bizim için onur meselesidir, öğrencilerimiz Çanakkale'de bizi son derece onure etmiştir. Ben Siverekli kız kardeşlerimize Sayın Mehmet kasım Gülpınar'ın selamlarını iletiyorum, bu anlamda bizlerde teşkilat olarak onur duyduğumuz bu kardeşlerimizi karanfillerle karşılamayı uygun gördük. Ben tekrardan bu organizasyonda emeği geçen genlik liderlerine koordinatörlerine, gençlik spor müdürümüze müteşekkir olduğumuzu ifade etmek istiyorum" dedi.

Çanakkale gezisine katılan öğrencilerden Hava İdris, "Çanakkale'ye gitmemize vesile olan tüm hocalarımıza teşekkür ediyoruz. Bizim buradan başarılı bir şekilde Çanakkale'ye gitmemizi sağladılar. 18 Mart Çanakkale zaferinde bizi orada Başbakanımız karşıladı ve biz orada başbakanımızla beraber bir konuşma yaptık. Orada başbakanımız bizim için 'Siverekliler mert insanlardır" demesi bizi son derece mutlu etmiştir. Oradaki geziler çok güzeldi, göremediğimiz yerleri gördük, birçok arkadaşla tanıştık, şehitlikleri görmek o havayı solumak bir başkadır, umarım bizden sonrada öğrenciler gidip orayı görür ve o havayı solarlar. Tekrardan bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale Gezisinden Dönen Öğrenciler Karanfillerle Karşılandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement