Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonu: 35 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonu: 35 Gözaltı

Çanakkale\'de Uyuşturucu Operasyonu: 35 Gözaltı

Çanakkale'nin Fevzipaşa ve Atatürk mahallerindeki 53 adrese, polis tarafından şafak vakti helikopter ve özel eğitimli köpeklerin de kullanıldığı eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda, 35 kişi gözaltına alındı.

06.10.2015 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'nin Fevzipaşa ve Atatürk mahallerindeki 53 adrese, polis tarafından şafak vakti helikopter ve özel eğitimli köpeklerin de kullanıldığı eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda, 35 kişi gözaltına alındı.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bugün saat 06.00'da, 9 aydır süren teknik takip sonucu, Fevzipaşa ve Atatürk mahallerinde önceden belirlenen 53 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Okulların açılmasının ardından çocukları ve gençleri hedef aldığı belirtilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda, polis helikopteri, narkotik köpekleri ile yaklaşık 400 polis görev aldı.

3 saat süren operasyonda, 35 kişi gözaltına alınırken, aramalarda 2 tabanca, 3 av tüfeği, çok sayıda mermi ve fişek ile çeşitli miktarlarda esrar, bonzai ve uyuşturucu niteliği bulunan hap ele geçirildi. Gözaltına alınanlar, emniyete ait spor salonuna götürüldü. - Çanakkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonu: 35 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi
    06:57 İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren sağanak yağış etkisini gösterdi

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da beklenen sağanak yağmur etkisini göstermeye başladı. Sağanak yağış, D-100 Karayolu ve sahil yolunda sürücülere zor anlar yaşatırken, trafik yoğunluğu sabahın erken saatlerinde artmaya başladı.

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.


Advertisement