Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonu 35 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonu 35 Gözaltı

Çanakkale\'de Uyuşturucu Operasyonu 35 Gözaltı

Çanakkale'de uyuşturucu operasyonu 35 gözaltı Çanakkale'nin Fevzipaşa ve Atatürk mahallerindeki 53 adrese, polis tarafından şafak vakti helikopter ve narkotik köpeklerinin de katılımıyla düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda, 35 kişi gözaltına alındı.

06.10.2015 11:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de uyuşturucu operasyonu 35 gözaltı

Çanakkale'nin Fevzipaşa ve Atatürk mahallerindeki 53 adrese, polis tarafından şafak vakti helikopter ve narkotik köpeklerinin de katılımıyla düzenlenen eş zamanlı uyuşturucu operasyonunda, 35 kişi gözaltına alındı.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, bugün saat 06.00'da, dokuz aydır süren teknik takip sonucu, Fevzipaşa ve Atatürk mahallerinde önceden belirlenen 53 adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Okulların açılmasının ardından çocukları ve gençleri hedef aldığı belirtilen uyuşturucu satıcılarına yönelik düzenlenen operasyonda; polis helikopteri, narkotik köpekleri ile yaklaşık 400 polis görev aldı. Üç saat süren operasyonda, 35 kişi gözaltına alınırken; aramalarda iki tabanca, üç av tüfeği, çok sayıda mermi ve fişek ile çeşitli miktarlarda esrar, bonzai ve uyuşturucu niteliği bulunan hap ele geçirildi. Gözaltına alınanlar, emniyete ait spor salonuna götürüldü.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale'de Uyuşturucu Operasyonu 35 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement