Çanakkale'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Çanakkale'de 23 Nisan Coşkusu

Çanakkale\'de 23 Nisan Coşkusu

Çanakkale'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanında çelenk sunma töreni düzenlendi.

23.04.2014 11:55  Güncelleme: 11:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda çelenk sunma töreni düzenlendi.

Cumhuriyet meydanındaki çelenk sunma ve kutlama törenine Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Dağ, Belediye Başkanı Vekili Celal Karakaş, İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, Baro Başkanı Av. Bülent Şarlan, daire amirleri ve siyasi partilerin temsilcileri ile öğretmen ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından Cumhuriyet meydanındaki tören İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Şaban Karataş'ın, Atatürk Anıtı'na çelenk koyması ile sona erdi.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama programı daha sonra Şinasi ve Figen Bayraktar Orta Okulundaki kutlamalar ile devam etti. Şinasi ve Figen Bayraktar Orta Okulundaki etkinlikte öğrenciler şiirler ve şarkılar okuyarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramını kutladılar. Türküler ve şarkılar eşliğinde Oyunlarını sergileyen minik öğrenciler izleyicileri büyüledi. Şinasi ve Figen Bayraktar Orta Okulundaki kutlama programına Çanakkale Valisi Ahmet Çınar, Vali Yardımcıları Hüseyin Kulözü ve Bekir Sıtkı Dağ, Cumhuriyet Baş Savcısı Salih Çokal, Emniyet Müdürü Yılmaz Özden, Baro Başkanı Bülent Şarlan, İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Çanakkale'de 23 Nisan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement