Camiler ve Din Görevlileri Haftası, "Cami ve Gençlik" Temasıyla Kutlanıyor - Son Dakika
Yerel

Camiler ve Din Görevlileri Haftası, "Cami ve Gençlik" Temasıyla Kutlanıyor

Camiler ve Din Görevlileri Haftası, "Cami ve Gençlik" Temasıyla Kutlanıyor

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl 13-19 ekim tarihleri arasında farklı temalar çerçevesinde düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası, bu yıl “Cami ve Gençlik” temasıyla kutlanıyor.

14.10.2014 15:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından her yıl 13-19 ekim tarihleri arasında farklı temalar çerçevesinde düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası, bu yıl "Cami ve Gençlik" temasıyla kutlanıyor.

Ramazanoğlu Camii Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe Vali Mustafa Büyük, Çukurova Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, İl Müftüsü Arif Gökce, imamlar, din görevlileri ve öğrenciler katıldı.

İstiklal Marşı ve Kur'an-ı Kerim okunmasıyla başlayan programda konuşan İl Müftüsü Arif Gökce, her yıl kutlanan Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı bu yıl "Cami ve Gençlik" temasıyla kutlayarak, toplumun tüm kesimlerine hitap eden din görevlilerinin bu yıl özellikle gençlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyerek, haftayı kutlayacaklarını söyledi.

Vali Mustafa Büyük ise, geleceğin teminatı olan gençlerin fenni ilimlerin yanında manevi eğitimlerine de katkı sağlayacak olan "Cami ve Gençlik" konusunun uygulanmasını çok anlamlı bulduğunu söyledi.

Milli ve manevi duyguların gençlere öğretilmesinde din görevlilerin çok önemli bir misyonu yerine getireceğini belirten Vali Büyük, "Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan korunmalarına büyük katkı sağlayan, din görevlilerimizi ve topluma önemli manevi mesajların verileceği 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası'nı gönülden kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından program, okunan ilahilerin ardından son buldu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Camiler ve Din Görevlileri Haftası, 'Cami ve Gençlik' Temasıyla Kutlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement