Uşak'ta Cami İskelesi Çöktü, İşçi 4 Saat Tavanda Asılı Kaldı - Son Dakika
Güncel

Uşak'ta Cami İskelesi Çöktü, İşçi 4 Saat Tavanda Asılı Kaldı

Uşak\'ta Cami İskelesi Çöktü, İşçi 4 Saat Tavanda Asılı Kaldı

Uşak'ta cami inşaatında meydana gelen kazada 6 kişi yaralanırken, tavana tutunarak hayatta kalan Hüseyin Tetik isimli işçi 4 saat sonra kurtarıldı.

23.01.2016 14:01  Güncelleme: 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Uşak'ta bir cami inşaatında iskelenin çökmesi sonucu 6 kişi yaralandı. Caminin tavanında yaklaşık 4 saat asılı kalan bir işçi güçlükle kurtarıldı.

İŞÇİLERDEN BİRİ CAMİ TAVANINA TUTUNDU

Edinilen bilgiye göre, Uşak Üniversitesi'nde yapı devam eden camii inşaatının akustik panellerin döşenmesi için kurulan iskelenin çökmesi sonucu Ahmet Üstün, Orhan Tezgel, Şenol Zorlu, Ahmet Yaya ve Hasan İspir isimli işçiler yaralandı. İşçilerden Hüseyin Tetik iskeleler çökerken caminin tavanına tutunarak asılı kaldı. Diğer işçiler ambulansla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılırken hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

4 SAAT SONRA KURTARILDI

Cami inşaatında çöken iskelelerden tavana tutunarak kendisini kurtaran Hüseyin Tetik isimli işçiyi kurtarmak için adeta seferberlik ilan edildi. AFAD, İtfaiye, polis ve 112 Acil yardım ekipleri tavanda asılı kalan işçiye ulaşamayınca ilk önce itfaiye merdiveni ile caminin kubbesini delerek kurtarmak istediler. Fakat yaklaşık 50 santim betonu delmek mümkün olmayınca asansörlü evden eve taşıma aracı çağırıldı.

Caminin içerisine yanaşamayınca vinç çağrıldı. Vinçle evden eve taşıma aracı caminin giriş kapısına kaldırılarak içeriye sokuldu. Hummalı bir çalışma ile çöken iskele parçaları kaldırılarak evden eve taşıma aracının asansörü ile tavanda asılı kalan işçi Hüseyin Tetik'e ulaşıldı. Eksi 6 derece soğukta yaklaşık 4 saat tavanda asılı kalan işçiye ilk olarak 112 ekipleri müdahale etti. Akabinde Tetik hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.


VALİ OLAY YERİNE GELDİ

Haberin duyulması üzerine Uşak Valisi Ahmet Okur olay yerine gelerek kurtarma çalışması son erinceye kadar bekleyerek çalışmaları izledi. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Uşak'ta Cami İskelesi Çöktü, İşçi 4 Saat Tavanda Asılı Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (18)

  • teu: her sokak başına cami yapmayı bırakın adım atacak yer yok artık memlekette 12 96 Yanıtla Can: Camilerin minareleri battımı gavur 50 1
  • misafir: allah bile evini koruyamiyor artik 2 74 Yanıtla
  • fatih: camilerimize dil uzatmayın terbiyesizler 52 1 Yanıtla
  • 72 iluh: her şeyde bi hyr vardır lailahaillallah hak Muhammed resullulah 13 8 Yanıtla
  • 67 Türk : Bu dünya imtihan dünyasıdır. Allah CC kafirlere azapta aceleci değildir. Birgün mutlaka yaptıklarının hesabını verecekler. 10 2 Yanıtla
  • W: bar yapsınlar dimi. gereksiz seni. 5 5 Yanıtla
  • Bir dakika durun: Lütfen arkadaşlar ALLAH AŞKINA YA, ŞU İSLAM DİNİ İLE uğraşmayın vallahi billahi azap çok yakın 4 3 Yanıtla
  • Dersimli: Ölse şehit olurdu cami yapıyo sonçda 3 2 Yanıtla
  • cumali: Anlaşılan çok sağlam cami olacak...temeli bozuk ve gereksiz bi yapı 2 3 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement