Çamaşırhanedeki Yangın Korkuttu - Son Dakika
Güncel

Çamaşırhanedeki Yangın Korkuttu

Çamaşırhanedeki Yangın Korkuttu

Antalya’nın Manavgat ilçesinde sanayi sitesi ek bloklarında bulunan bir çamaşırhanede çıkan yangın, korkulu dakikaların yaşanmasına neden oldu.

01.04.2015 12:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Manavgat ilçesinde sanayi sitesi ek bloklarında bulunan bir çamaşırhanede çıkan yangın, korkulu dakikaların yaşanmasına neden oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kısa sürede kontrol altına alınan yangında, çamaşırhanede yıkanmak üzere bekleyen Manavgat Devlet hastanesi'ne ait yatak takımları, ameliyat örtüleri ve bir turistik tesisin perdeleri yandı.

Edinilen bilgiye göre, Sanayi Mahallesi 2034 Sokak No-13 adresinde Sanayi Sitesi ek blokta bulunan Emre Türk'e ait Kartem Laundry isimli çamaşırhanede sabahın erken saatlerinde çıkan yangın, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi sonucunda diğer iş yerlerine sıçramadan söndürüldü.

İş yeri sahibinin sabah 06.00 sıralarında iş yerine geldiğinde dumanları fark etmesi sonucunda önce itfaiyeyi aradığı, ardından da yangın tüpüyle müdahalede bulunduğu bildirildi. Yangında çamaşırhanede bulunan Manavgat Devlet Hastanesi'ne ait yatak takımları ve ameliyathane örtüleri ile bir otele ait perdeler tamamen yanarken, çamaşırhanenin plastik tavanı yangından zarar gördü.

Yapılan incelemelerde yangının, çamaşırhanede bulunan kimyasallardan çıkmış olabileceği belirtildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Çamaşırhanedeki Yangın Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement