"Çamaşır Suyuyla Yıkan" Tavsiyesi Egzama Hastası Genç Kızı Öldürüyordu - Son Dakika
Dünya

"Çamaşır Suyuyla Yıkan" Tavsiyesi Egzama Hastası Genç Kızı Öldürüyordu

"Çamaşır Suyuyla Yıkan" Tavsiyesi Egzama Hastası Genç Kızı Öldürüyordu

Avustralya'da egzama hastası olan 29 yaşındaki Sarah Cole, cildindeki yaraları iyileştirmek için bir doktorun "Çamaşır suyu ile yıkan" tavsiyesine uyunca az kalsın ölüyordu.

28.08.2015 15:55  Güncelleme: 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avustralya'nın Sydney şehrinde yaşayan 29 yaşındaki Sarah Cole egzama hastasıydı. Bu nedenle cildindeki yaraları iyileştirecek farklı çözümler deniyor, farklı doktorlara ve uzmanlara danışıyordu. Ne olduysa ondan sonra oldu!

AZ KALSIN ÖLÜYORDU

Kendisini muayene eden bir 'uzmanın' önerisi cildindeki yaraları iyileştirmek bir yana genç kadını az kalsın öldürüyordu. Sarah Cole'un tavsiye amaçlı ziyaret ettiği bir uzman(!) banyo suyuna bir ölçü çamaşır suyu karıştırmasını önerdi.

"DENE FARKI GÖRECEKSİN"

İlk başta öneriye şiddetle karşı çıkan kadın, uzmanın 'Dene, farkı göreceksin.' demesi üzerine öneriye uymaya karar verdi. Uzman birinin önerisinin böylesine kötü sonuçlara sebep olacağını tahmin edemeyen Cole banyo suyuna bir ölçü çamaşır suyu karıştırdı. Banyo sırasında cildinde batma hissi oluşsa da asıl sonuçlar iki gün sonra kendini gösterdi.

YÜRÜME VE KONUŞMA YETİSİNİ KAYBETTİ

Titremeye başlayan genç kadın yürüme ve konuşma yetisini kaybetti. Daily Telegraph'ın haberine göre vücudunun %98'i yanıklarla kaplı olan Cole şuanda hastanede kontrol altında tutuluyor. İyileşme sürecinde olan genç kadının giderek artan hastane masraflarının karşılanması amacıyla yakınları tarafından internet üzerinden bağış kampanyası başlatıldı.


Son Dakika Dünya 'Çamaşır Suyuyla Yıkan' Tavsiyesi Egzama Hastası Genç Kızı Öldürüyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (35)

  • Şehit: Doktorun hicbir suçu yok. Doktor dene farkı göreceksin demiş. Neticede kız farkı görmüş :)) 3 8 Yanıtla
  • Eşref: Allah belasını versin kim dediyse kızın haline bak 9 1 Yanıtla
  • Aslan Gibi: yatın kalkın dua edin akp ye namkör insanlarız bizler 1 7 Yanıtla
  • Dd: Bizdeki sahde doktorlar bile böyle bir tavsiyede bulunmazdı. 8 0 Yanıtla
  • gölge: Acil şifa bu hastalık çok can sikici 6 0 Yanıtla
  • ankaradan : Türkiye de olur diyen geri zekalı okumayı öğren okuduğunu anla sonra Türkiye ye laf at senin gibi insanlar var olduğu için Türkiye böyle 4 2 Yanıtla
  • blabla: Avustralya yaziyor Türkiye değil hep algi çabaları. 4 2 Yanıtla
  • dikkatli oku: uslanmaz kardeş sen önce haberi iyi ve dikkatli oku olayin nerede olduğunu öğren salagin kim olduğuna sonra karar ver. 5 0 Yanıtla
  • kayserili: kadını ötürmüş 2 3 Yanıtla
  • tohdi: Salakligin cinsiyeti olmaz 5 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü
    00:41 Ekvador'da son 2 günde iki belediye başkanı silahlı saldırıda öldürüldü

    Ekvador Belediyeler Birliği, Portovelo kasabasının Belediye Başkanı Jorge Moldonado'nun silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiğini açıkladı. Son 2 günde iki belediye başkanının öldürüldüğü belirtilirken, her iki belediye başkanının da yasa dışı madencilik faaliyetleriyle ilgilenen suç çetelerince öldürüldüğü ifade edildi. Bu olay, Ekvador'da son dönemde artan belediye başkanı suikastlarına bir yenisi olarak eklendi.

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı
    23:08 İzmir Karaburun açıklarında 45 düzensiz göçmen yakalandı

    İzmir'in Karaburun ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik ekipleri tarafından bir lastik botta 3'ü çocuk toplamda 45 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edildi.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi ''sus payı'' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor
    21:58 TİKA, Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor

    Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Macaristan, Bosna Hersek ve Arnavutluk'ta çalışmalarını sürdürüyor. TİKA, Budapeşte'de "Geçmişten Günümüze Türk-Macar İlişkileri" konulu sempozyum düzenledi. Bosna Hersek emniyet mensuplarına "Yolsuzlukla Mücadele Eğitimi" verildi. Arnavutluk'ta "Osmanlı'da Göriceli İki Önemli Şahsiyet: İmrahor İlyas Bey ve Koçi Bey Sempozyumu" düzenlendi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement