Çalışanı Murat Dalkılıç'a Dava Açtı - Son Dakika
Magazin

Çalışanı Murat Dalkılıç'a Dava Açtı

Popstar Murat Dalkılıç'ın işten attığı hizmetçisi Emine Atamtürk, soluğu savcılıkta aldı. Son maaşını ödemediği iddiasıyla ünlü sanatçıya dava açtı.

23.11.2015 11:12  Güncelleme: 11:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz ağustos ayında oyuncu Merve Boluğur ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç hakkında, işten attığı hizmetçisi Emine Atamtürk (52) tarafından alacak davası açıldı.

Şarkılarıyla sevenlerini büyüleyen ünlü popçu Dalkılıç'ın evinde temizlik, yemek ve ütü gibi işler yapan Emine Atamtürk, 15 Mart 2013 tarihinde Dalkılıç'ın evinde işe başladı.

520 LİRALIK DAVA AÇTI

18 ay sonra işten çıkartılan Atamtürk, soluğu savcılıkta aldı. Dalkılıç'ın yanında çalıştığı süre içerisinde sigortasının yapılmadığını ve resmi tatillerde çalıştırıldığını iddia eden Emine Atamtürk, kıdem tazminatı, bayram alacakları, yıllık izin ücreti, yemek ve bir aylık maaşını alamadığı gerekçesiyle Dalkılıç'a şimdilik 520 liralık dava açtı.

İDDİALARI REDDETTİ

Davacının işe geç geldiğini belirten Murat Dalkılıç'ın avukatı, "Davacı bir yılını doldurmadan akrabasının düğünü nedeniyle bir hafta işe gelmemiştir. Müvekkilim düğün elbisesi için kendisine para vermiştir. Bir yılda toplam 2 kez gece 12.00'ye kadar çalışmış, bunda da davacıya ekstra ücret ödemiştir. Tüm maaşlarını alan davacının son maaşını alamadığı iddiası doğru değildir. Davacıya yemin teklif edilmesini istiyoruz." diyerek davanın reddini talep etti.

HAYRANLARI ŞAŞKIN

Oyuncu eşi Merve Boluğur ile gayrimenkule yatırım yaptığı konuşulan Murat Dalkılıç'ın hizmetçisine bir aylık maaşını ödemediği iddiasıyla mahkemelik olması hayranlarını şaşırttı.

Kaynak: Takvim

Çalışanı Murat Dalkılıç\'a Dava Açtı

Son Dakika Magazin Çalışanı Murat Dalkılıç'a Dava Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • 555: Sadece başlığı okudum.Bunun gibiler ve bunu haber yapanlar HAYAT FELSEFESİ,ni (islam ahlakını, demokrasiyi,insanlığı,barışı,dürüstlüğü,aklını kullanmayı,düşünmeyi,çok kelimeler kullanarak güzel ve kibar konuşabilmeyi,kültürü,)yeterince öğrenebilmiş olsalardı,böyle ÜZÜCÜ ve UTANÇ VERİCİ olaylar olmaz.AMA onlar boş,saçma,insanın NEFSİ MÜDAFAA,sını zayıflatan kolay yolu (diziler,filimler, müzikler,moda,alkol,sigara,para,mal,sanal yaşam,cahaliyet,maçlar,şans oyunları) seçmişler.Yol yakın iken dönmel 2 7 Yanıtla
  • mustafa: TERBİYESİZ İNSAN 18 AY BOYUNCA AKLIN NERDEYDİ ZORLAMI ÇALIŞTIRDILAR SEN NANKÖR 520 TL SENİ ÇOKMU MUTLU EDER 3 5 Yanıtla
  • Alkan: Ülkenin derdi yok gibi bu haberler yayınlanıyor. 3 1 Yanıtla
  • asi: Hepiniz birer yağcisiniz adamda değilsiniz. Ya doğruysa ya kızın gururunu inciltmisse 4 0 Yanıtla
  • sinem: Murat dalkılıç haklı yalan haberler 0 0 Yanıtla

Advertisement