Çalınan Atları Kesen 3 Kişi Soğuk Hava Deposunda Yakalandı - Son Dakika
Güncel

Çalınan Atları Kesen 3 Kişi Soğuk Hava Deposunda Yakalandı

Çalınan Atları Kesen 3 Kişi Soğuk Hava Deposunda Yakalandı

Denizli'de kaybolan iki atın, bir soğuk hava deposuna götürülerek kesildiği ortaya çıktı. Yaklanan zanlılardan biri "Köpeklerime yedirmek için kestirdim" dedi.

08.02.2016 17:13  Güncelleme: 00:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Çivril ilçesinde çalıntı olduğu iddia edilen iki atı kestikleri ileri sürülen 3 kişi gözaltına alındı. Atları kesmeleri içn kasaplara veren Abdullah K. polis ifadesinde "Atları köpeklerime yedirmek için kestirdim" dedi.

ATLARI SOĞUK HAVA DEPOSUNDA KESTİLER

Işıklı Mahallesi'nde oturan Çınar Akgöz, atlarının çalındığını ileri sürüp, Çivril Emniyet Müdürlüğü'ne şikayetçi oldu. Şikayet üzerine polis, çalınan atların bulunması için çalışma başlattı. Polisin çalışmları sürerken, dün akşam saatlerinde polise çalıntı atların bir soğuk hava deposunun bahçesinde kesildiği ihbarı geldi. Söz konusu adrese giden polis, atların Ali C. (61) ile Ömer K. (50), tarafından kesildiğini belirleyip, gözaltına aldı.

"ETLERİNİ KÖPEKLERİME YEDİRECEKTİM"

Atların derisini yüzüp, etlerini parçalayan iki kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan iki kişi derisini yüzüp, etlerini parçaladıkları atların kesilmesini kendilerinden Abdullah K.'nin (46) istediğini söyledi. Polis, bunun üzerine Abdullah K.'yi de gözaltına alınıp, ifadesine başvurdu. Abdullah K., ifadesinde, atları 650 TL'ye satın aldığını ileri sürüp, "Köpeklerim var. Etlerini köpeklerime yedirecektim" dedi. Çınar Akgöz ise, atlarının çalındığını iddia etti.

2 KİŞİ SERBEST BIRAKILDI

Adliyeye sevk edilen Ali C., Ömer K. ve Abdullah K. mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kesilen atların etleri Çivril Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından gömülerek imha edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çalınan Atları Kesen 3 Kişi Soğuk Hava Deposunda Yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Hansel: Denizli chp agirlikli secmen 2 10 Yanıtla
  • zaza: atları kesenlerin aklını akepemi idare ediyo 2 6 Yanıtla
  • din. aş: türkiyenin yuzde 90 müslüman 5 1 Yanıtla
  • HARPUTLU: Bu ve benzeri insan kiligindaki, vicdani cuzdani olan mahlukatlar yuzunden ailecek vejeteryan olduk, nalli kuzular afiyet olsun yiyebilene, gevis getirende kirmizi et nalli kuzularda kirmizi et, nasil ayirt et...... 2 3 Yanıtla
  • HARPUTLU: Din. aş / sabah sabah guldurdun beni turkiyenin yuzde 90 ını birak yuzde otuzu ama allah icin gercekte sozde degil ozde musluman olsa, geri kalan yuzde yetmislik kesimde bu yuzde otuzluk kesime imrenir ve yasantilarini ona gore duzenler ve bu ulke ruyalarimizda ve hayallerimizde yasattigimiz bir ulke olup tum pislikler ve insanlik disi hareketler yasama gecmez.....ama maalesef goruntu muslumanligindayiz ve allahin bas taci emirleriyle dolu kurani kafamizda sekillendirip kafamiza gore yasadikca tum sikintilar asla bitmez.... 3 1 Yanıtla
  • Çıldır Kaymakamı M. Enes İpek, Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu
    10:04 Çıldır Kaymakamı M. Enes İpek, Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

    Çıldır Kaymakamı M. Enes İpek, AK Parti'den yeniden seçilen Çıldır Belediye Başkanı K. Yakup Azizoğlu'nu makamında ziyaret ederek başarılar diledi.

  • Mersin Silifke'de Çilek Fiyatları Düştü
    10:03 Mersin Silifke'de Çilek Fiyatları Düştü

    Mersin Silifke'de açıkta çilek hasadının başlamasıyla birlikte 120 TL'ye ulaşan ürünün fiyatı 50 TL'ye kadar düştü. Çilek üretimi Türkiye'nin her tarafına gönderilirken, bazı ülkelere de ihraç ediliyor.

  • İnci Kefali İçin 3 Aylık Av Yasağı Başladı
    10:02 İnci Kefali İçin 3 Aylık Av Yasağı Başladı

    Van Gölü'nde yaşayan ve binlerce insanın geçim kaynağı olan inci kefali balığının tatlı sulara göçü nedeniyle uygulanan 3 aylık av yasağı başladı. İnci kefali göçünün en yoğun olduğu yerlerden biri olan Erciş Balık Bendinde önlerine çıkan engelleri adeta uçarcasına aşarak görsel şölen de oluşturan balıklar için fotoğraf çekmeye gelen Cihat Öztunç, 'Erciş Balık Bendi, Türkiye'nin cazibe merkezlerinden biridir. Baharın gelmesiyle çayımız coştu. İnci kefali göçümüz yakında başlayacak. Bu sebeple 15 Nisan ve 15 Temmuz arasında inci kefali göçü için av yasağına uyarak sadece seyredelim. Balık göçünü eşimizle, ailemizle, dostumuzla seyrederek çok keyifli vakitler geçirebiliriz. Bu güzel alanda güzel vakitler geçirip inci kefali av yasağına uyalım' dedi.

  • Kartal Belediyesi'nden minik öğrencilerin resim sergisi
    10:02 Kartal Belediyesi'nden minik öğrencilerin resim sergisi

    Kartal Belediyesi'nin ilçe genelinde hizmet veren 14 kreşinde eğitim gören minik öğrenciler, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı konu alan 'Sanatın Çocukları' adlı resim sergisine imza attı. Sergi, büyük beğeni topladı.

  • Uşak'ta Ruhsatsız İşletmeler Kapatıldı
    10:02 Uşak'ta Ruhsatsız İşletmeler Kapatıldı

    Uşak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde ruhsatsız işletmeler tespit edildi ve kapatıldı. Belediye Başkanı Özkan Yalım, halkın huzurunu bozabilecek hiçbir duruma izin vermeyeceklerini belirtti.

  • Kadirli'de çocuğa motosiklet çarptı
    09:59 Kadirli'de çocuğa motosiklet çarptı

    Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde yolun karşısına geçmeye çalışan çocuğa motosiklet çarptı. Çarpmanın etkisiyle hem çocuk hem de motosiklet kullanıcısı yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

  • Edirne'de Jandarma Ekipleri Okul Servislerini Denetliyor
    09:59 Edirne'de Jandarma Ekipleri Okul Servislerini Denetliyor

    Edirne'de, jandarma ekipleri tarafından yapılan denetimlerde, okul servislerinin güvenliği ve trafik kurallarına uyumu sağlanmaya çalışılıyor. Ekipler, sürücüleri uyarırken öğrencilere de trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapıldı.


Advertisement