Çaldılar, Aracı Üzerine Sürüp Kaçtılar - Son Dakika
Güncel

Çaldılar, Aracı Üzerine Sürüp Kaçtılar

Çaldılar, Aracı Üzerine Sürüp Kaçtılar

* Zeytinburnu'nda önceki akşam iftar sonrası bir tekstil dükkanına giren yüzleri maskeli 4 hırsız, piyasa değeri 16 bin lira olan 20 top, kot kumaşı çaldı.

04.07.2015 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* Zeytinburnu'nda önceki akşam iftar sonrası bir tekstil dükkanına giren yüzleri maskeli 4 hırsız, piyasa değeri 16 bin lira olan 20 top, kot kumaşı çaldı. Hırsızlık anı işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Haber - Kamera: Enver ALAS - İSTANBUL/ DHA

Olay önceki gün, Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi Gümüşsuyu Davutpaşa Caddesi üzerinde 21. 50 sıralarında meydana geldi.

Güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedilen görüntülere göre hırsızlar, Fırat Yeşiltaş'a ait tekstil dükkanına panelvan bir araçla geldi. Aracı aynı zamanda kendilerini kamufle etmesi için işyerine yakın bir şekilde yanaştıran hırsızlar önce işyeri kepenklerinin kilitleri kesti, ardından da levye ile kapı açtılar. Hırsızlar, yanlarından geçen insanlara, tramvay ve otomobil gibi araçlara aldırış etmeden dükkandan top top kumaşları geldikleri panelvan araca yüklediler.

ARACI ÜZERİNE SÜRDÜLER,HAVAYA ATEŞ AÇTI

İşte o sırada yoldan geçen bir adamın dikkati sayesinde hırsızlar fark edildi. Bunun üzerinde kaçmak isteyen hırsızlar, kendilerini durdurmaya çalışan adamın üzerine doğru aracı sürerek olay yerinden kaçarak kayıplara karıştılar. Ezilmekten son anda kurtulan adam belindeki silahı çıkarıp bir el havaya ateş etti. Polis, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

2. KEZ HIRSIZ GİRDİ

8 yıldır tekstil sektöründe bulunan işyeri sahibi Fırat Yeşiltaş, Zeytinburnu Seyitnizam Mahallesi'nin en işlek caddelerinden birinde ve tramvay yolu üzerinde bulunan iş yerine bir yılda ikinci kez hırsızların girdiğini söyledi. Dükkanlarında kot kumaşı sattıklarını ifade eden Yeşiltaş olayla ilgili olarak şöyle konuştu: "Önceki akşam 4 hırsız saat iftar sonrasında dükkana gelmişler. Önce kepenki kilitleriyle kesmişler ve ardından da levye ile kapıyı açarak içeri girmişler. Dükkandan top kumaşlarını rahat rahat araçlarına yüklemişler. O sırada bir vatandaşın hırsızları fark etmesiyle hırsızlar araca binerek kaçmak istemişler. Bu sırada aracın üzerine doğru geldiğini gören bu vatandaş belindeki silahı çıkararak bir el havaya ateş açmış. Sağ olsun o duyarlı vatandaşa teşekkür ediyorum. Eğer o müdahale etmese, aldıklarının iki katını çalacaklardı."

"BU SAATTEN SONRA GELİP NÖBET TUTMAYA BAŞLAYACAĞIZ"

Mahallede son bir ayda 4 farklı işyerine hırsız girdiğini belirten Yeşiltaş, "Esnaf bu durumdan dolayı rahatsız. Artık bu saatten sonra neredeyse geceleri gelip nöbet tutmaya başlayacağız. Emniyet güçlerinden hırsızların bulunmasını istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çaldılar, Aracı Üzerine Sürüp Kaçtılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement