Byegm Çanakkale 100.yıl Gezici Müzesi Antalya'ya Geliyor - Son Dakika
Yerel

Byegm Çanakkale 100.yıl Gezici Müzesi Antalya'ya Geliyor

Byegm Çanakkale 100.yıl Gezici Müzesi Antalya\'ya Geliyor

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından Çanakkale Zaferi'nin 100’üncü yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Çanakkale 100.Yıl Gezici Müzesi", 28 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında Antalya’da Cumhuriyet Meydanı’nda ziyarete açılacak.

24.04.2014 13:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yıldönümü kutlama etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen "Çanakkale 100.Yıl Gezici Müzesi", 28 Nisan-4 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da Cumhuriyet Meydanı'nda ziyarete açılacak.

Çanakkale savaşlarının gelecek nesillere öğretilmesi için özel bir koleksiyonerin hazırlamış olduğu "Şehitler Diyarından Anadolu'ya" sloganıyla yola çıkan Gezici Müze'nin Çanakkale ruhunu pekiştirmeyi amaçladığı belirtildi.

Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yıldönümünde milli birlik ve beraberliği vurgulamak ve tarih bilincinin Türkiye genelinde yerleştirilmesini sağlamak amacıyla Batman'dan yola çıkan ve gittiği yerlerde yoğun ilgi gören BYEGM Çanakkale 100.Yıl Gezici Müzesi'nin 5-8 Mayıs tarihleri arasında Isparta, 9-11 Mayıs tarihleri arasında da Burdur'da ziyarete açılacağı bildirildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Byegm Çanakkale 100.yıl Gezici Müzesi Antalya'ya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement