'Büyütmemek Lazım..." - Son Dakika
Spor

'Büyütmemek Lazım..."

Galatasaray-Fenerbahçe maçının artçıları devam ederken, olay adam Felipe Melo’nun maç içerisindeki hareketleri sarı-kırmızılı camia içinde de yankı buldu.

09.04.2014 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaraylı Felipe Melo'nun, Fenerbahçe derbisinde Emre Belözoğlu ve hakem Bülent Yıldırım'a yönelik çirkin davranışları sarı-kırmızılı camiada farklı biçimlerde yankı buldu.

"Rezil adam!"

Konuyla ilgili olarak eski başkanlar Faruk Süren ve Mehmet Cansun, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar, kulübün eski 2. Başkanı Doğan Hasol ile sarı-kırmızılı camianın önde gelen isimlerinden Hayri Kozak'ın görüşleri şu şekilde:

Faruk Süren: Kamuoyu baskısı var

Hadise nasıl oldu, ne şekilde cereyan etti iyi bakmak lazım. Önceki sebeplerini okumak lazım... Bu olayı münferit bir olay olarak görmemek gerekir. Fazla da büyütmemek lazım... Nouma'nın yaptığı hareketle Melo'nun Emre'ye yaptığı hareketler apayrı şeyler. Bir torba içinde değerlendirilmez. Kamuoyu baskısı yaratılmaya çalışılıyor, yönetim illa Melo'ya ceza versin diye. Bence yanlış bir şey yapılıyor. Melo zaten anlamsız bir kırmızı kartla cezasını gördü. Derbi oynandı ve iş bitmiştir.

İrfan Aktar: Ciddi bir kampanya

Görünen o ki derbinin sıkıntısı var bazı arkadaşlarda. Çeşitli sporcuların bu tür derbi maçlarında aşırı hareketleri olabilir. O günün gerginliği içinde olan şeylerdir. Ciddi bir kampanya olduğunu görüyorum.

"Melo'nun tuzağına düştüm"

Hayri Kozak: Her yerde tepki olur

Melo'nun sergilediği fotoğraftan çok rahatsız oldum. Anlamsız yorumlar yapmaya hiç gerek yok. Dünyanın neresinde olsa bu tepki toplar. Ben asla 'Emre tahrik etti' diye yorum yapmak istemem. Ancak Emre'nin de hataları var. İki tane faulü affedilir gibi değildi. Melo'ya bu çirkinliği yapmak için zemin hazırladı. Selçuk konusuna gelince Galatasaray Kulübü ve camiası derhal Selçuk'u teselli edip takımda kalması için her türlü zemini hazırlamalıdır. Onun sadece morale ve sahip çıkılmaya ihtiyacı var.

Mehmet Cansun: Eleştirilecek bir hareket

Galatasaray 14 sene şampiyon olmadığında dahi bu seneki kadar tantana çıkmadı. Ben olsam Melo'ya para cezası verirdim. Yapılan hareket eleştirilecek bir hareket. Eleştirmeyen bir insan olmaz. Bir de işin gerçek tarafı var. Souness'ın bayrak diktiği olay vardı. Bir kere adamla alay ettiler. Antrenör değil dediler. Adam kafayı sıyırdı, gitti bayrak dikti. Söylenmedik laf kalmadı. Emre kırmızıyı görünce bu hareketi yaptı. Kimse tasvip etmez. Biz kulüp olarak onaylamıyoruz. Nouma ise edep yerini gösterdi. Onunla bu aynı değil.

Doğan Hasol: Tolerans görüyor

Aslında genel olarak çok iyi bir futbolcu. Saha içindeki davranışları taşkınlık derecesine varabiliyor. Sözleşmesinin yenilenmesi de sorunlu olmuştu. Sanıyorum yönetim iyi futbolu karşısında bütün olanları toleransla karşılıyor.

Nevzat Dindar

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor 'Büyütmemek Lazım...' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement