Büyükşehirin Türkmenler'e Yardımı Sürüyor - Son Dakika
Yerel

Büyükşehirin Türkmenler'e Yardımı Sürüyor

Büyükşehirin Türkmenler\'e Yardımı Sürüyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen yardım organizasyonuyla toplanan çeşitli gıda, temizlik, giysi ve hijyen malzemelerinden oluşan yardım paketleri, Kerkük’teki Türkmenler’e ulaştırıldı.

16.10.2014 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen yardım organizasyonuyla toplanan çeşitli gıda, temizlik, giysi ve hijyen malzemelerinden oluşan yardım paketleri, Kerkük'teki Türkmenler'e ulaştırıldı.

13 Ekim 2014 tarihinde Adana'dan yola çıkarılan yardım paketlerinin dağıtımına, araçlar bölgeye ulaşır ulaşmaz başlandı. Paketler kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Yardım paketleri giysi, ayakkabı, sağlık ürünleri, temizlik ürünleri, gıda maddeleri, battaniye ve nevresim takımlarından oluşturuldu. Yardım paketlerini alan Türkmen aileler Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye, Sağlık Daire Başkanı Op.Dr.Fatih Karayandı'ya ve Adanalı hayırseverlere memnuniyetlerini bildirdi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanı Op. Dr. Fatih Karayandı, yardım paketlerinin Tuzhurmatu, Biravcılı, Telafer gibi şehirlerden göç eden ve yaşam mücadelesi veren Türkmen ailerine dağıtıldığını söyledi. Dr.Fatih Karayandı, çok zor durumda bulunan, yalnız ve sahipsiz bırakılan Türkmen ailelere yardım elini uzatmaya devam edeceklerini, yardımların süreceğini söyledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehirin Türkmenler'e Yardımı Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement