Büyükşehir, Karataş'taki Sokak Hayvanları Sorunu İçin Devrede - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir, Karataş'taki Sokak Hayvanları Sorunu İçin Devrede

Büyükşehir, Karataş\'taki Sokak Hayvanları Sorunu İçin Devrede

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr. Fatip Karayandı, Veterinerlik Şube Müdürü Mustafa Köse, DOHAYKO Başkanı Metin Yıldırım ve DOHAYKO Yönetim Kurulu Üyesi Feza Afacan, Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal’ı ziyaret ederek, sokak hayvanları sorununun çözümüyle ilgili görüş alışverişinde bulunup, proje paylaştılar.

17.07.2014 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Dr. Fatip Karayandı, Veterinerlik Şube Müdürü Mustafa Köse, DOHAYKO Başkanı Metin Yıldırım ve DOHAYKO Yönetim Kurulu Üyesi Feza Afacan, Karataş Belediye Başkanı Boğaçhan Ünal'ı ziyaret ederek, sokak hayvanları sorununun çözümüyle ilgili görüş alışverişinde bulunup, proje paylaştılar.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin Gezici Hayvan Ameliyathanesi hazırladığını ve ilçe belediyelerinin Geçici Müşahede Merkezi kurmasının ardından, kısırlaştırma hizmetini yerinde vereceklerini belirten Dr. Fatih Karayandı, Karataş Belediye Başkanı Bohaçhan Ünal'ı, sorunun çözümü için işbirliğine hazır görmekten duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. Gezici Hayvan Ameliyathanesi'nde kısırlaştırılacak hayvanların, 10 gün boyunca müşahede merkezinde gözetim altında tutulması gereğinden dolayı böyle bir merkeze ihtiyaç bulunduğunu anlatan Dr. Fatih Karayandı, Karataş'ta kurulacak müşahede merkezi için teknik destek vermeye de hazır olduklarını da söyledi.

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ve DOHAYKO, Karataş'ta mağdur olan sokak hayvanları için yiyecek desteği yapma kararı da aldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir, Karataş'taki Sokak Hayvanları Sorunu İçin Devrede - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement