Büyükşehir'in Yıldızı, O Ses'in Favorisi - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir'in Yıldızı, O Ses'in Favorisi

Büyükşehir Belediyespor'un yıldız masa tenisçisi Betül Töz, ünlü ses yarışma programı, O ses Çocuklarında favorisi oldu.

17.09.2014 08:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği, O Ses Çocuklar yarışma programı tüm hızıyla devam ediyor. Tv 8 Ekranlarında Murat Boz, Hadise, Oğuzhan ve Mustafa Ceceli gibi ünlü sanatçıların takımlarından oluşan çocuk seslerin yarıştığı programda, Murat Boz'un takımında yer alan Betül Töz Kocaeli'nin gururu oldu. Başarılı yarışmacı performansıyla ve söylediği yabancı pop şarkılarla jüri üyelerini kendisine hayran bırakmaya devam ediyor.

TÜRKİYE'DE İLK SEKİZDE YER ALIYOR

Aynı zamanda Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün de başarılı Masa Tenisçisi Betül Töz, müzikte olduğu gibi spordaki başarısını her geçen gün arttırıyor. Hafta sonu Konya'da yapılacak olan En iyi sekiz masa tenisçinsin buluşacağı yıldızlar turnuvasına katılacak olan Betül Töz, turnuvada dereceye kalmak istiyor. Antrenör Yasemin Gökçelik ile çalışmalarını sürdüren Töz'ü, son prova öncesi Kulüp Başkanı İslam Yücel ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

YETENEKLİ SPORCULARIMIZI DESTEKLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün ulusal ve uluslar arası arenada bir çok branşta başarılı olduğunu belirten kulüp Başkanı İslam Yücel," Büyükşehir Belediyespor olarak, masa tenisi branşında, alt yapıda oldukça güçlü durumdayız. Bir çok yetenekli sporcumuz bulunuyor. Betül'de bu sporcular arasında yer alıyor. Betül, hem sporda, hem de müzik konusunda oldukça başarılı. Kendisine iki dalda başarılar diliyorum. Yetenekli sporcularımızı her türlü desteklemeye devam edeceğiz."dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir'in Yıldızı, O Ses'in Favorisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement