Büyükşehir'in Güçlü Eli Kaynarca'da - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir'in Güçlü Eli Kaynarca'da

Büyükşehir\'in Güçlü Eli Kaynarca\'da

Kaynarca Mitingi’nde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Milletvekillerimiz, Büyükşehir ve Kaynarca Belediyemiz ile el ele verdik, yaklaşık 47 kilometrelik bir hat döşeyerek, Sapanca’dan birinci sınıf içmesuyunu ilçemize ulaştırdık.

27.03.2014 16:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kaynarca Mitingi'nde konuşan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Milletvekillerimiz, Büyükşehir ve Kaynarca Belediyemiz ile el ele verdik, yaklaşık 47 kilometrelik bir hat döşeyerek, Sapanca'dan birinci sınıf içmesuyunu ilçemize ulaştırdık. Kaynarca, henüz Büyükşehir Belediyesi sınırlarına girmeden güçlü hizmetlerimiz ile buluştu. İşte bizim belediyecilik anlayışımız. İşte AK Parti belediyeciliği" dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, beraberinde AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ayhan Sefer Üstün, Ali İhsan Yavuz ve Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel ile Kaynarca mitinginde coşkulu kalabalığa hitap etti. Düzenlenen mitingin açılış konuşmasını yapan Kaynarca İlçe Başkanı Murat Kefli, vatandaşlara gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederken, Kaynarca Belediye Başkanı Zeynur Özel, Yeni Kaynarca için çalışmaya devam edeceklerini, 30 Mart yerel seçimlerinde milletin yine AK Parti'ye teveccüh göstereceğine inandıklarını belirtti.

Zeynur Özel'in ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, "Milletvekillerimiz, Büyükşehir ve Kaynarca Belediyemiz ile el ele verdik, yaklaşık 47 kilometrelik bir hat döşeyerek, Sapanca'dan birinci sınıf içmesuyunu ilçemize ulaştırdık. Kaynarca'yı henüz Büyükşehir Belediyesi sınırlarına girmeden güçlü hizmetlerimiz ile buluşturduk. İşte bizim belediyecilik anlayışımız. İşte AK Parti belediyeciliği. Kaynarca'nın su sorunu yaşayan köyleri ile ilgili de çalışma programımızı hazırladık. Önümüzdeki dönem şehrin tamamına standart hizmetlerimizi ulaştıracağız. Biz 2023 vizyonunu çok önemsiyoruz. İnşallah 30 Mart'tan sonra yine bu anlayışla projelerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

AK Parti Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, "AK Parti'nin tüm hizmet adamları hizmette sınır tanımayan bir anlayışla yol almaya devam ediyor. Eğitim, sağlık, enerji, ulaşım, savunma, sosyal politikalar, belediyecilik kısacası her alanda Yeni Türkiye'nin ak kadroları çok önemli hizmetleri hayata geçiriyor. İnşallah yeni Türkiye sevdalılarının 'Yola Devam' diyeceği önümüzdeki seçimlerden sonra, her alandaki örnek hizmetler köylerimiz, ilçelerimiz, şehirlerimiz ve ülkemizde hayata geçirilmeye devam edecek" diye konuştu.

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün ise, "Şehrimizin tamamında gördüğümüz tablo, bizleri karşılayan kalabalıklar Ankara'ya büyük bir ses vererek, 'Sakarya'da iş bitmiştir' diyor. Hepimiz çok yakından tanık olduk ki artık bu seçimler yeni ve eski Türkiye arasında bir tercih meselesidir. AK Parti'nin ak gönülleri hizmetten, üretenden yana olduğunu sandıklarda ifade edecek. İnşallah Sakarya'da 17'de 17 yaparak tüm belediyelerimiz ak belediyecilikle yoluna devam edecek" şeklinde konuştu. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir'in Güçlü Eli Kaynarca'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement