Büyükşehir İmar Komisyonu'na 2 Edremitli Üye Girdi - Son Dakika
Yerel

Büyükşehir İmar Komisyonu'na 2 Edremitli Üye Girdi

Büyükşehir İmar Komisyonu\'na 2 Edremitli Üye Girdi

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ilk toplantısını yapılırken, Büyükşehir Meclis Komisyonlarında Edremitli 4 üye görev aldı.

10.04.2014 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir Büyükşehir Belediye Meclisi'nin ilk toplantısını yapılırken, Büyükşehir Meclis Komisyonlarında Edremitli 4 üye görev aldı.

Büyükşehir Meclisi'ne katılan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, "Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde gerçekleştireceğimiz çalışmalarımızda, yıllardır hak ettiği hizmeti alamayan Edremit'imizin çağdaş ve marka bir dünya kenti olabilmesi için sorumluluklarımızın bilincinde hareket edeceğiz" dedi. Toplantı, Özmerkez'deki Karesi Salonu'nda yapıldı. Toplantı öncesinde yapılan CHP Büyükşehir Meclis Grup Toplantısı'nda Edremit'ten Ahmet Özkoca Grup Başkan Vekilliği'ne seçildi.

Büyükşehir Belediyesi'nin kurucu meclisinin ilk toplantısına 57 AK Partili, 28 CHP'li ve 9 MHP'li üye ilk toplantıya tam kadro katıldı. Edremit'i temsilen Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, meclis üyeleri CHP'li Ahmet Özkoca, Bayram Kayahan, Fatma Özgirgin, Ali yılmaz Diker, AKP'li Salih Şener ve Nihat Sönmez katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka ve meclis üyelerini sıcak bir şekilde karşıladı.

Edremit'ten CHP'li Fatma Özgirgin ile AK Partili Nihat Sönmez İmar Komisyonu üyeliğine, CHP'li Bayram Kayahan Sosyal Hizmetler, Engelliler, Halkla İlişkiler Komisyonu'na, AK Partili Salih Şener Ulaşım Komisyonu'na seçildiler.

Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, toplantı ile ilgili yaptığı kısa değerlendirmede, "Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile koordineli bir şekilde gerçekleştireceğimiz çalışmalarımızda, yıllardır hak ettiği hizmeti alamayan Edremit'imizin çağdaş ve marka bir dünya kenti olabilmesi için sorumluluklarımızın bilincinde hareket edeceğiz" dedi.

CHP Grubu adına konuşan Ahmet Özkoca da, "Büyükşehir olarak halkın iradesi bizi burada buluşturdu. Halkımızda hizmet yolunda omuz omuza bu görevi yürüteceğiz" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İhtisas Komisyonları şu şekilde oluştu;

İmar Komisyonu: Adem Kocabıyık, Sabri Külcü, Akif Kandemir, Nihat Sönmez, Yusuf Hocaoğlu, Fatma Özgılgin, Şerafettin Engüder. Çevre ve Sağlık Komisyonu: Mesut Akbıyık, Mehmet Akar, Cemil Bahadır, Resul Bintepe, Okan Yarar, Serkan Sarı, Selim Panç. Plan ve Bütçe Komisyonu: Birol Şahin, Cemil Kocataş, Yılmaz Özdemir, Özer Koyuncu, Şevket Barkır, Levent Acartabak, Dursun Mirza. Eğitim ve Gençlik Komisyonu: Şakir Ünal, Hikmet Arabacıoğlu, Erkan pazarcık, Mehmet Aslan, Mustafa Atar, Nusret Taşar, Serkan Sarı. Ulaşım Komisyonu: İsmail Çoban, Serdar Ercel, Hüseyin Asarlı,Salih Şener, İsmail Akgün, Tolga Tosun, Mehmet Ali Yalçıntaş. Kırsal Alan Tarım ve Hayvancılık Komisyonu: Faruk Özen, Mehmet Aydın, Ahmet Savran, Saadettin Kalpakçı, Eşref Uslu, Ahmet Erkal, Tanjan Barçın. Tarife Komisyonu: Birol Şahin, Özer Koyuncu, Yılmaz Özdemir, Cemal Kocataş, Şevket Barkır, Coşkun Günhan, Ozan İbrahim Tüm. Temel Haklar Aile ve Kadın Komisyonu: Pakize Mutlu Aydemir, Tuncay Salı, Soner Tüliz, Sunullah Peker, Zekeriya Babayiğit, Canan Kırdar, Ayşe Binnur Dikmen. Sosyal Hizmetler, Engelliler ve Halkla İlişkiler Komisyonu: Dinçer Orkan, Yusuf Demirbaş, Hüseyin İçöz, Halil Aydöner, Fahri Konuk, Fahrettin Dolar, Bayram Kayahan. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Büyükşehir İmar Komisyonu'na 2 Edremitli Üye Girdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement