Büyükşehir, İlçe Belediyelere 6 Bin Konteyner Dağıtıyor - Son Dakika
Güncel

Büyükşehir, İlçe Belediyelere 6 Bin Konteyner Dağıtıyor

Büyükşehir, İlçe Belediyelere 6 Bin Konteyner Dağıtıyor

Büyükşehir, her biri 770 litrelik, çelik konstrüksiyon, galvaniz kaplama konteynerlerin 2 bin 100 adedinin dağıtımına başladı.

23.04.2014 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Büyükşehir Belediyesi, sınırları içindeki yerleşim alanlarında ilçe belediyeleri tarafından gerçekleştirilen evsel katı atıkların toplama hizmetinin daha sağlıklı yürütülmesi amacıyla 30 ilçe belediyesine toplam 6 bin adet çöp konteyneri dağıtacak. Büyükşehir, her biri 770 litrelik, çelik konstrüksiyon, galvaniz kaplama konteynerlerin 2 bin 100 adedinin dağıtımına başladı. Konteynerler ilk etapta Karabağlar, Buca, Konak, Bayraklı, Çiğli, Menemen, Bergama, Kemalpaşa, Aliağa, Dikili, Foça ve Kınık ilçelerine teslim ediliyor.

Haziran'a kadar tamamlanacak

Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Katı Atık Şube Müdürlüğü yetkilileri, "İzmir Katı Atık Yönetim Sistemi'nin iyileştirilmesi amacıyla 08.07.2013 tarih ve 301.05.927 sayılı Meclis Kararı gereği ilçelerimize çöp konteyneri dağıtıyoruz. Geri kalan 3 bin 900 adet konteyneri de ilçelerin ihtiyaçları doğrultusunda Haziran ayına kadar teslim etmeyi planlıyoruz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Büyükşehir, İlçe Belediyelere 6 Bin Konteyner Dağıtıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement